Adama
Agreena
AGRICOVER

Pyxides – un produs, 3 substanțe active, 3 X puncte in ADAMA Cash+

Publicat: 27 mai 2024 - 13:06
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Porumbul este planta de cultură cea mai sensibilă și mai predispusă la infestările timpurii cu buruieni. 

Tehnica de semănat cu distanță mare între rânduri și între plante pe rând permite dezvoltarea buruienilor, acestea fiind mult mai adaptate la condițiile de mediu față de planta de cultură. Infestările cu buruieni pot reduce cu până la 50% potențialul de producție al hibrizilor.

În condițiile anului acesta, cu ploi moderate la momentul semănatului și al răsăririi și temperaturi ridicate, buruienile se pot dezvolta rapid, știut fiind faptul că acestea devin din ce în ce mai rezistente la acțiunea erbicidelor pe măsură ce avansează în vegetație.

Solutia ADAMA – Pyxides - o combinație de 3 molecule consacrate și complementare folosite în combaterea buruienilor din cultura porumbului:nicosulfuron, dicamba și mesotrione.

Avantajele utilizării erbicidului Pyxides:

✓ Flexibilitate în aplicare, 2-9 frunze ale porumbului.

✓ Cel mai larg spectru de combatere postemergentă a buruienilor: dicotiledonate și monocotiledonate anuale și perene.

✓ Eficacitatea sa nu este dependentă de umiditate.

NL pyxides_zoom_b

•Substanța activă mesotrione este absorbită în principal foliar, dar are și activitate la sol pentru o protecție de lungă durată după momentul aplicării. Aceasta se translocă prin plantă atât prin xilem, cât și prin floem și este astfel distribuită în buruienile țintă.

•Nicosulfuron este o substanță activă cu puternică acțiune erbicidă contra buruienilor monocotiledonate greu de combătut (în special costreiul din rizomi), în condiții de selectivitate totală față de porumb.

•Dicamba este absorbită rapid de rădăcina plantelor și se translocă ușor în xilem și floem, ducând la distrugerea buruienilor țintă.

Avem o veste bună, fermierii care achizitioneaza Pyxides vor avea parte de un beneficiu special în cadrul programului ADAMA Cash+, adică de 3 ori mai mult bonus pentru achizițiile de Pyxides!

pyxides promo_b

Cum puteți beneficia de ofertă?

✓Achiziționați Pyxides de la oricare dintre distribuitorii produselor ADAMA: Un pachet eficient și fiabil, special conceput pentru a satisface nevoile din agricultură. Acesta include erbicidul Pyxides si un adjuvant pentru protejarea culturilor și maximizarea randamentelor.

✓ Înscrieți facturilepe www.adamacashplus.ro pentru a înscrie rapid facturile. Procesul este simplu și vei putea beneficia de bonusuri suplimentare în cel mai scurt timp!

* Promoția se desfășoară în perioada 01.05 – 15.06.2024.

Vizualizat: 295 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Fraudă uriașă din subvenții pentru sere fantomă!

Fraudă uriașă din subvenții pentru sere fantomă!

18 iulie 2024 - 20:52

Filiala din Bucureşti a Parchetului European (EPPO) a iniţiat săptămâna trecută o acţiune penală împotriva unei persoane acuzate că a obţinut ilegal aproape 2 milioane EUR din Fondul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (FEADR) spunând că vrea să construiască sere pentru căpşuni şi salată în comuna Bălanu din judeţul Giurgiu, informează un comunicat EPPO.

AFIR: Bani virați ASTĂZI în conturile fermierilor, crescătorilor animale!

AFIR: Bani virați ASTĂZI în conturile fermierilor, crescătorilor animale!

18 iulie 2024 - 19:09

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a plătit în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2024 beneficiarilor Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) 360,9 milioane de euro (360.890.428,72 €). Din valoarea achitată, 308,7 milioane reprezintă contribuția Comisiei Europene, iar diferența de 52,2 milioane de euro provine de la Bugetul Național.

Decizie Guvern ASTĂZI: Listă subvenții majorate crescători animale, fermieri!

Decizie Guvern ASTĂZI: Listă subvenții majorate crescători animale, fermieri!

18 iulie 2024 - 14:16

În ședința Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind alocarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară al Guvernului pe anul 2024, pentru suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Fabricată în România, recunoscută în Europa!

Fabricată în România, recunoscută în Europa!

17 iulie 2024 - 18:35

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, 2024/1966 (seria L), s-a publicat astăzi, 17 iulie 2024, REGULAMENTUL DE PUNERE ÎN APLICARE (UE) 2024/1966 AL COMISIEI din 16 iulie 2024 de înregistrare a unei denumiri în Registrul specialităților tradiționale garantate [„Sardeluță marinată” (STG)].

Cum pregatim din timp campania de toamna pentru cereale paioase?

Cum pregatim din timp campania de toamna pentru cereale paioase?

17 iulie 2024 - 16:20

Campania de recoltat pentru sezonul 2024 a inceput, principalul focus este acum ca fermierii sa traga linie: sa analizeze tehnologia aplicata si rezultatele obtinute.

Decizie MADR ASTĂZI irigații!

Decizie MADR ASTĂZI irigații!

17 iulie 2024 - 15:26

În contextul dificultăților întâmpinate în asigurarea volumelor necesare de apă, ministrul agriculturii, Florin Barbu, a inițiat consultări cu toți actorii implicați, în urma cărora a rezultat decizia de a suplimenta debitele de apă, prelevate din acumularea complexă Stânca-Costești de pe râul Prut pentru amenajarea Albița Fălciu din județul Vaslui și din acumularea Siriu de pe râul Buzău pentru amenajarea AHC Câmpia Buzăului din județele Buzău și Prahova.

Cultivarea competențelor viitorilor fermieri pentru o producție alimentară durabilă

Cultivarea competențelor viitorilor fermieri pentru o producție alimentară durabilă

17 iulie 2024 - 11:14

Viitorul agriculturii este un subiect central de discuție pentru fermieri, companii agricole, guverne și instituții de cercetare, deoarece aceștia caută soluții inovatoare pentru a aborda provocări precum schimbările climatice, securitatea alimentară și practicile agricole durabile.

Anunț făcut ASTĂZI de APIA! Plata subvenției APIA pășuni pentru anul ăsta!

Anunț făcut ASTĂZI de APIA! Plata subvenției APIA pășuni pentru anul ăsta!

16 iulie 2024 - 20:31

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că începând cu anul de cerere 2024 pe lângă standardul GAEC 3 - Interdicția de a incendia miriștile se pune în aplicare și standardul GAEC 10 - Interdicţia de a incendia vegetaţia pajiştilor permanente, ca parte a normelor de condiţionalitate ce trebuie respectate de către fermieri în vederea accesării intervențiilor sub formă de plăți directe și a unor intervenții și măsuri pentru dezvoltare rurală.

Alina Volintiru a preluat funcţia de Director Comercial în cadrul companiei Saaten Union Romania

Alina Volintiru a preluat funcţia de Director Comercial în cadrul companiei Saaten Union Romania

16 iulie 2024 - 14:52

Alina Volintiru a preluat funcţia de Director Comercial în cadrul companiei Saaten Union Romania.

Anunț MADR ACUM: 550 de milioane de euro împărțite fermierilor!

Anunț MADR ACUM: 550 de milioane de euro împărțite fermierilor!

15 iulie 2024 - 17:43

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, anunță închiderea azi, 15 iulie 2024, a sesiunii de primire a cererilor de finanțare pentru DR-25 Modernizarea infrastructurii de irigații și pentru DR-26 Înființarea sistemelor de irigații, intervenții finanțate cu fonduri nerambursabule din Planul Strategic 2023 – 2027.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Produs al companiei austriece Lindner, o afacere de familie care mizează pe o abordare mai degrabă exclusivistă decât pe producţia de masă (doar în jur de 1.800 de unităţi sunt produse anual, în funcţie de specificaţiile dorite de client), acest tractor înglobează o serie de inovaţii care îl fac extrem de atractiv.

Printre altele, dispune de o punte spate viratoare la un unghi de 20° (primul tractor standard de pe piaţă care este prevăzut cu un astfel de sistem), pentru o manevrabilitate sporită, şi are capacitatea de a lucra în pante extreme, cu o înclinaţie de până la 60%. Puntea faţă poate fi coborâtă sau ridicată pentru a se obţine o copiere precisă a terenului de către implementele utilizate. În plus, cu ajutorul tehnologiei TracLink, recunoaşterea implementelor se face în mod automat, fără intervenţia operatorului, iar debitele sistemelor hidraulice, turaţiile motorului şi ale prizei de forţă, precum şi modurile de conducere sunt setate automat.

Tractorul este comercializat în România de către Zetor (0357 440 500)

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Ultimul cuvânt în casă

Ultimul cuvânt în casă
Doi prieteni stăteau de vorbă, la o bere: Detalii