Adama
Agreena
AGRICOVER

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Publicat: 14 octombrie 2021 - 10:18
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Compania JD Agro Cocora a cunoscut o creștere progresivǎ de-a lungul anilor, având ȋn prezent ȋn exploatare o suprafațǎ de 15.000 de hectare ȋn județele Ialomița, Constanța și Buzǎu.

jd agro cocora_b

Procesul de achiziționare de terenuri agricole a demarat ȋn anul 2008, compania ajungând sǎ deținǎ ȋntr-o perioadǎ de 4 ani o suprafața de 5.000 hectare. In același an, a ȋnceput construcția fermei si a silozurilor JD Agro Cocora, o investiție ȋn valoare de 5 milioane de euro, ȋn comuna Cocora, județul Ialomița.

Cu o investiție de 2,5 milioane euro, ferma JD Agro Amzacea a fost construitǎ ȋn anul 2019 pe o suprafațǎ de 3.500 mp ȋn comuna Amzacea, județul Constanța. Ferma dispune de echipamente performante și tehnologie la zi pentru atingerea nivelelor de eficiență estimate.

Consolidarea la nivel local a continuat succesiv prin achiziționarea și arendarea de terenuri noi, ajungând astfel la o suprafațǎ ȋn exploatare de 10.000 hectare ȋn 2017.

“Suntem interesați atât de achiziționarea de terenuri agricole, preluarea unor societǎți agricole cât si de luare ȋn arenda a terenurilor agricole ȋn zonele de interes. Obiectivul nostru este sǎ ajungem sǎ administrǎm peste 20.000 hectare pânǎ ȋn 2025 și ȋn același timp sǎ continuǎm promovarea și practicarea agriculturii sustenabile, desfǎșurând activitǎți de cultivare a cerealelor ȋntr-un mod responsabil, protejând ȋn același timp solul și mediul ȋnconjurǎtor, pentru un viitor sustenabil.” a declarat dl. Hans Poulsen - CEO JD Agro Cocora

In ultimii 3 ani, compania JD Agro Cocora a achiziționat 4 societǎți agricole de la fermierii locali, aducând totodatǎ și schimbǎri importante ȋn modul de exploatare a terenurilor, prin utilizarea echipamentelor performante și tehnologiilor moderne (NoTill) .

Cu o cifra de afaceri estimatǎ pentru 2021 la peste 18 milioane de euro  și  58 de angajați, strategia de dezvoltare adoptatǎ de companie ȋn ultimii ani, a permis tuturor segmentelor de business din cadrul companiei sǎ se alinieze la timp și sǎ gestioneze cu succes cerințele din ce ȋn ce mai exigente din piața localǎ.

JD Agro Cocora este una dintre companiile agricole de top din România și are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor. Prioritatea companiei este promovarea agriculturii sustenabile care sǎ asigure hranǎ sǎnǎtoasǎ pentru populație, soluri nealterate și sǎ protejeze mediul înconjurator. Compania are 3 puncte de lucru : ferma JD Agro Cocora din județul Ialomița, comuna Cocora, ferma JD Agro Amzacea din județul Constanța, comuna Amzacea și sediul administrativ JD Agro Cocora din județul Ilfov, Voluntari 

logo AGRO COCORA_n

Swan Office & Technology Park

Cladirea Henley, etaj 3

Soseaua Bucuresti-Nord nr 15-23

RO-077190 Voluntari, Ilfov,Romania

facebook-logo_n

@AgroCocora

linkedin logo_n

JD Agro Cocora

www.agrococora.ro

 

Vizualizat: 1471 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibrizii Field Shield fac diferenţa în condiţii de secetă accentuată

Hibrizii Field Shield fac diferenţa în condiţii de secetă accentuată

Hibrizii Field Shield fac diferenţa în condiţii de secetă accentuată! Un interviu cu Daniel Grosz, director tehnic Bayer Crop Science România pe zona de vest.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

În autobuz

În autobuz
O taxatoare se apropie într-un autobuz de un tip: Detalii