Adama
Agreena
AGRICOVER

Corteva lansează Corteva Catalyst

Publicat: 04 aprilie 2024 - 13:46
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Noua platformă de investiţii şi parteneriate va accelera inovaţiile în domeniul agro-tehnologiei pentru următoarea generaţie

Corteva a anunţat lansarea Corteva Catalyst, o nouă platformă de investiţii şi parteneriate concentrată pe accesarea şi aducerea pe piaţă a inovaţiilor agricole care avansează priorităţile de cercetare şi dezvoltare ale companiei şi aduce plus valoare. Corteva Catalyst va colabora cu antreprenorii şi inovatorii pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor disruptive la stadiul incipient, care permit fermierilor să producă mai multă hrană şi furaje în mod sustenabil.

Soybean field_Corteva Launches Corteva Catalyst_b

„Corteva are o lungă tradiţie în abordarea provocărilor critice cu care se confruntă fermierii din întreaga lume, avansând inovaţia în parteneriat cu comunitatea ştiinţifică globală,” a declarat Sam Eathington, Vicepreşedinte Executiv şi Director Tehnologie şi Digitalizare la Corteva. „Prin intermediul Corteva Catalyst, vom construi pe această cale prin asocierea experienţei şi resurselor noastre considerabile cu agilitatea start-up-urilor şi universităţilor pentru a oferi noi soluţii pentru fermieri la nivel global. Această iniţiativă va extinde portofoliul nostru şi va accelera progresul.”

Valorificând expertiza Corteva, capacităţile recunoscute de cercetare şi dezvoltare, prezenţa globală şi infrastructura de piaţă, Corteva Catalyst este poziţionată în mod unic pentru a susţine dezvoltarea şi comercializarea tehnologiilor revoluţionare şi pentru a le oferi fermierilor.

Corteva Catalyst va avea iniţial focus pe identificarea oportunităţilor în patru linii strategice aliniate pe verticală cu priorităţile de cercetare şi dezvoltare ale companiei: editarea genomului; biologice şi produse naturale; platforme tehnologice şi ştiinţa deciziei.

Despre Corteva Agriscience

Corteva Agriscience este o companie globală, eminamente agricolă, tranzacţionată la bursă, ce combină inovaţia de vârf din industrie, implicarea clienţilor şi execuţia operaţională pentru a oferi soluţii la cele mai mari provocări agricole din lume. Corteva generează opţiuni avantajoase pe piaţă prin strategia sa unică de distribuţie, împreună cu mixul său echilibrat şi divers de seminţe, produse de protecţia a plantelor şi servicii digitale la nivel mondial. Având în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură şi o linie de produse şi tehnologii de top în industrie, ce pot genera creşteri viitoare, compania se angajează să maximizeze productivitatea fermierilor, colaborand in acelasi timp cu părţile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăţi viaţa celor care produc şi a celor care consumă şi asigurând progresul generaţiilor viitoare.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.corteva.ro

Urmăriţi Corteva Agriscience pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter şi YouTube

# # #

™ ® ℠ Mărci comerciale şi de servicii ale Corteva Agriscience şi a companiilor afiliate

 

Contact Corporate Communications Corteva: 

Ana-Maria Grigore

+40 (754) 228 975

Anamaria.grigore@corteva.com

 

Vizualizat: 343 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Împuternicirea fermierilor cu inovație revoluționară

Împuternicirea fermierilor cu inovație revoluționară

17 mai 2024 - 20:07

Fermierii ar trebui să aibă acces la inovații revoluționare, precum Noile Tehnici Genomice (NGTs), pentru a face față și a avea culturi mai rezistente și mai adaptabile în fața consecințelor severe ale schimbărilor climatice - a declarat unul dintre liderii locali ai Corteva Agriscience în timpul sesiunii Congresului European de Horticultură, desfășurat pe 13 mai în București.

Cultivarea succesului pentru fermieri cu soluții digitale în agricultură

Cultivarea succesului pentru fermieri cu soluții digitale în agricultură

17 mai 2024 - 19:59

Digitalizarea, o tendință din ce în ce mai prevalentă în agricultură, implică utilizarea tehnologiilor precise și bazate pe date pentru a ajuta fermierii să ia decizii în timp real.

Sveaverken - echipamente tehnologice inteligente pentru a eficientiza producţia agricolă

Sveaverken - echipamente tehnologice inteligente pentru a eficientiza producţia agricolă

17 mai 2024 - 11:49

Sveaverken este o marcă suedeză care a luat naştere în anul 1911 şi în cei peste 100 de ani, compania s-a angajat în inovarea domeniului zootehnic şi a celui agricol.

Ajutor de un milion de dolari pentru crescătorii de oi și capre!

Ajutor de un milion de dolari pentru crescătorii de oi și capre!

16 mai 2024 - 20:10

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA) din Republica Moldova lansează un proiect destinat fermelor de ovine și caprine. Perioada de aplicare începe pe 20 mai și se va încheia pe 2 august 2024. Valoarea maximă a unui grant poate ajunge la un milion de dolari, cu condiția ca suma să nu depășească 50% din valoarea investiției eligibile.

Urgent! Se dau 200 euro/ha, termen limită 20 mai!

Urgent! Se dau 200 euro/ha, termen limită 20 mai!

16 mai 2024 - 16:08

Depuneți urgent cererile! Ajutorul de minimis pentru cartofi, în cuantum de 200 euro/ha, are termen limită 20 mai 2024, anunță Direcția pentru Agricultură Caraș Severin.

APROBATĂ ASTĂZI de Guvern! Sumă mai mare la plata subvenției APIA!

APROBATĂ ASTĂZI de Guvern! Sumă mai mare la plata subvenției APIA!

16 mai 2024 - 14:32

În ședința de Guvern din data de 16 mai 2024 s-a aprobat Hotărârea privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară pentru suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Mesaj APIA fermieri, crescători animale!

Mesaj APIA fermieri, crescători animale!

15 mai 2024 - 20:26

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botosani reamintește fermierilor că termenul limită până la care pot depune Cererea de Plată pentru intervenţiile aferente sectoarelor vegetal şi zootehnic în anul 2024 este data de 07 iunie 2024.

Proiect hotărâre de Guvern în consultare pe site-ul MADR!

Proiect hotărâre de Guvern în consultare pe site-ul MADR!

15 mai 2024 - 20:03

MADR a publicat în transparență decizonală Proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare.

Ministrul Barbu ASTĂZI: Imediat APIA dă drumul plăților pe hectar și pe animale!

Ministrul Barbu ASTĂZI: Imediat APIA dă drumul plăților pe hectar și pe animale!

15 mai 2024 - 16:49

Ministrul agriculturii, Florin Barbu, anunță astăzi că încep plățile pentru fermieri, crescători de animale, așa-numitul ajutor Ucraina, achitat prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Plata în cel mai scurt timp a subvenției de 100 euro/ha!

Plata în cel mai scurt timp a subvenției de 100 euro/ha!

15 mai 2024 - 07:32

Fermierii români amenință cu un protest masiv pe data de 27 mai 2024 dacă nu le vor fi îndeplinite revendicările. Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România ne-a transmis lista de revendicări a fermierilor.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Despre producții, prețuri și cum se prezintă culturile la final de iunie cu Alex Degianski

Despre producții, prețuri și cum se prezintă culturile la final de iunie cu Alex Degianski

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La doctor

La doctor
Bulă merge la medic şi este luat în primire: Detalii