KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

BASF a pregătit o ofertă promoțională pentru fermierii care cultivă grâu

Publicat: 21 ianuarie 2021 - 12:56
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Luna ianuarie debutează cu o ofertă promoțională pregătită de BASF Agricultural Solutions România special pentru fermierii care vor să își protejeze cultura de grâu și să economisească fără să renunțe la calitatea produselor.

Pachetul conține două produse recunoscute în combaterea buruienilor și a bolilor la grâu care, cumpărate împreună, costă cu 5% mai puțin decât luate separat.

Este vorba despre 1 pachet de fungicid Flexity Duo și 2 pachete de erbicid Biathlon 4D, în cantități necesare pentru o suprafață de 20 de hectare.

Fermierii care vor să beneficieze de reducere cumpărând produsele împreună trebuie să li se adreseze distribuitorului de produse pentru protecția plantelor sau reprezentantului de vânzări BASF din zonă.

BASF oferta grau fungicid + erbicid_b

Detalii despre produsele din pachetul promoțional


Flexity® Duo este un nou pachet fungicid inovator de la BASF, capabil să combată eficient făinarea, rugina brună, rugina galbenă, pătarea reticulară și arsura frunzelor încă de la primul tratament din primăvară. Marele avantaj al acestui produs e dat de acțiunea sinergică a metrafenonei și piraclostrobinului. Pachetul Flexity® Duo conține 2 produse: 5 litri fungicid Flexity® și 10 litri fungicid Retengo®.

Biathlon® 4D este un erbicid cu o acţiune dublă, dată de cele două substanţe active: tritosulfuron (cu acţiune sistemică şi la sol) și florasulam (stopează creşterea buruienilor sensibile în numai câteva ore de la aplicare). Erbicidul asigură controlul eficient al buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale păioase. Este flexibil în aplicare, independent față de condițiile meteo și are o compatibilitate excelentă cu alte produse. Biathlon® 4D e recomandat în controlul tuturor buruienilor cu frunză lată importante, precum: Galium, Papaver, Centaurea, Matricaria, Stellaria, Brassica, Lamium, Veronica, Geranium, Amaranthus, Chenopodium și Polygonum.

Detalii despre produse și oferta promotională se regăsesc pe website-ul BASF.

 

Vizualizat: 947 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

La prășit cu STEKETEE în ferma Emiliana West ROM / soia cultivata ecologic / WEEDER

La prășit cu STEKETEE în ferma Emiliana West ROM / soia cultivata ecologic / WEEDER

Prășitoarea STEKETEE s-a descurcat de minune în demo la ferma Emiliana West ROM (jud. Timiș). În video vedeți imagini cu cea de a doua prasila în cultura de soia în sistem ecologic. Steketee IC-Light este tehnologia de recunoaștere a rândurilor, iar EC-Steer este cadrul care ghidează întreaga prășitoare pentru o precizie de până la 2cm de rândul de plante.

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

SMS pentru PISI...

SMS pentru PISI...
SMS: „Bună pisi! Ce faci? Ce zici dacă ne vedem în seara asta? Iau acum o sticlă de vin... apartamentul este al nostru!”. Detalii