Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

86 hectare vor fi împădurite în Oradea

Publicat: 05 august 2011 - 11:09
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În şedinţa Consiliului Local de ieri, 4 august a.c., a fost aprobată participarea municipiului Oradea la un program în cadrul căruia urmează să se împădurească 86 de hectare.

Dintre acestea, 84 de hectare vor fi situate pe strada Clujului - Uzina de apă, iar celelate două pe strada Branului. „Este vorba despre Programul de îmbunătăţire a calităţii mediului prin împădurirea terenurilor degradate, reconstrucţia ecologică şi dezvoltarea durabilă a pădurilor, în sesiunea de depunere a dosarelor de finanţare nerambursabilă din perioada 18 iulie - 19 august 2011, cu proiectul referitor la îmbunătăţirea calităţii mediului prin împădurirea terenurilor situate în perimetrul Uzinei de apă de pe str. Clujului, nr. 196 şi a dealului de pe str. Branului”, a spus Mirela Macra, consilier în cadrul Biorului de Presă al primăriei.

Conform consilierului, obiectul programului este reprezentat de  finanţarea nerambursabilă din Fondul pentru Mediu a proiectelor ce vizează împădurirea terenurilor degradate, reconstrucţia ecologică şi gospodărirea durabilă a pădurilor. „Programul vizează, în ansamblul său, îmbunătăţirea calităţii aerului, refacerea şi îmbunătăţirea calităţii solului, refacerea echilibrului hidrologic, asigurarea biodiversităţii, dar şi îmbunătăţirea aspectului peisagistic”, a menţionat Macra.
sursa: adevarul.ro

Vizualizat: 1889 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Vest Tract la Agromalim 2019

Vest Tract la Agromalim 2019

Vest Tract a expus la Agromalim toată gama de tractoare McCormick, de la 35CP până la 310CP. Alături de acestea, au mai fost expuse maşini Krone pentru pregătirea şi condiţionarea furajelor vezi, brand pentru care Vest Tract este importator exclusiv în zona sa de activitate şi utilajele pentru pregătirea solului Maschio Gaspardo şi semănători Tume.
Interviu cu Sergiu Cristea, director vânzări Vest Tract.

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Dorinţă

Dorinţă
Tăticule, ţie ţi s-a îndeplinit vreo dorinţă din copilărie? Detalii