Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

S-au înfiinţat primele antrepozite fiscale pentru vânzarea pălincii. Iată de unde puteţi cumpăra!

Publicat: 02 octombrie 2014 - 20:55
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Primele antrepozite fiscale din Sălaj ce permit vânzarea legală a pălincii s-au înfiinţat de curând în localităţile Bocşiţa şi Bădăcin.

Deşi în judeţ există o Asociaţie Patronală a Producătorilor de Pălincă Naturală, ce reuneşte principalii producători de pălincă tradiţională, până în acest an nu se reuşise punerea la punct a unui antrepozit fiscal, ajungându-se la situaţia ciudată în care o băutură ce este un brand al judeţului, apreciată şi cerută în întreaga ţară şi chiar în străinătate, să nu poate fi comercializată legal, chiar dacă în Sălaj există peste 400 cazane de ţuică.

Primul antrepozit fiscal din judeţ a fost înfiinţat de un producător din Zalău, şi el membru al Asociaţiei. Acesta a făcut propriile demersuri, finalizate cu succes în acest an. “Am înfiinţat primul antrepozit fiscal din judeţ pentru a putea vinde pălinca pe care o produc la Bocşiţa şi care acum se comercializează sub denumirea 'Aciu - Pălincă de Zalău'. Am adus şi o sticlă specială pentru pălincă din Italia, cu o formă unică pe piaţa din România, la care am adăugat şi o cutie. Preţul este unul pe măsura ambalajului şi a taxelor care trebuie achitate pentru vânzarea băuturii în mod legal”, a declarat producătorul Vasile Aciu, potrivit Agerpres.

Pălinca se vinde la trei gramaje: 200, 500 şi 700 de mililitri, cu preţuri cuprinse între 49 de lei şi 119 lei, putând fi achiziţionată şi on-line, de pe site-ul special creat pentru acest produs.
Potrivit producătorului, băutura se regăseşte şi în magazinele duty-free din toate aeroporturile româneşti, deocamdată doar în varianta de pălincă de prune. Pentru viitor, acesta intenţionează să producă şi pălincă de gutui, cireşe sau pere. Agerpres

Vizualizat: 2092 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Fertilizarea cu rata variabila

Fertilizarea cu rata variabila

Distributia îngrasamintelor cu rata variabila deschide o noua era în practicile de cultivare a solului si managementul resurselor naturale. Dezvoltarea si implementarea acestui nou concept are drept scop promovarea unei agriculturi durabile, îmbunatatirea calitatii produselor agricole si a mediului.
Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains Trelleborg ţine pasul cu noile provocări din agricultură T6 cu Dynamic Command

Bancul zilei

Ce face un nou angajat...

Ce face un nou angajat...
Un tânăr absolvent al secţiei de Management era foarte încântat de postul pe care se angajase într-o importantă companie multinaţională. Detalii