Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Ministrul delegat pentru Ape şi Păduri a discutat problemele sectorului cu reprezentanţii ONG-urilor de profil

Publicat: 21 ianuarie 2013 - 10:44
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga s-a întâlnit, joi, cu organizaţiile non-guvernamentale care activează în domeniul protecţiei mediului pentru a discuta situaţiile şi problemele pe care ONG-urile le-au identificat până acum.

Reprezentanţii organizaţiilor non-guvernamentale care activează în domeniul protecţiei mediului au prezentat ministrului delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, într-o întâlnire cu aceasta, puncte de vedere legate de problemele identificate în teritoriu şi în activitatea instituţiilor subordinate.

Potrivit unui comunicat dat de Cabinetul ministrului, întâlnirea a reprezentat începutul unei serii de reuniuni de lucru constituite ca dialog pe teme specifice ce vor avea drept obiectiv găsirea unor soluţii care să respecte directivele europene, cererile patronatelor şi punctele de vedere ale organizaţiilor non-guvernamentale.
“Acord o importanţă deosebită relaţiei cu organizaţiile non-guvernamentale cu care am colaborat încă din 2004 în calitate de secretar de stat şi, apoi, deputat. Am întâlnit, în cadrul acestor organizaţii, oameni entuziaşti, implicaţi, experţi, foarte competenţi în domeniul apelor şi pădurilor, care aduc plus valoare proiectelor ministerului. Am dorit să iniţiez această legătură şi din postura de ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, pentru a colabora cu aceste ONG-uri în proiectele pe care ministerul doreşte să le pună în practică”, a declarat Lucia Varga.

La discuţii au participat reprezentanţi ai Asociaţiei Administraţiilor de Arii Naturale Protejate, ai WWF Programul Dunăre-Carpaţi-România, ai Coaliţiei ONG Natura 2000 România, ai Asociaţiei 3D, ai Coaliţiei pentru Mediu din România, Institutului Dezvoltării Durabile a Dunării, Corpului Voluntarilor Acvila, Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Dunărea de Jos, Eco-Civica, Fundaţia pentru Arii Protejate, Asociaţia Alma-ro, Asociaţia Ecoteca, Fundaţia Terra Mileniul III, Acţiunea Civică Directă, Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta, Asociaţia EcoAssist, Asociaţia ARIN, Fundaţia AER şi Asociaţia ECOS.
Aceştia au prezentat ministrului delegat puncte de vedere legate de problemele identificate în teritoriu şi în activitatea instituţiilor subordonate, la rândul său, Lucia Varga făcând precizări cu privire la delegarea domeniilor ape, păduri şi piscicultură.
sursa: Agerpres

Vizualizat: 2042 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

ARTEX - Structuri uşoare acoperite

ARTEX - Structuri uşoare acoperite

Artex Building produce structuri uşoare acoperitie cu prelată din PVC. Construcţiile au structură metalică galvanizată la cald, se monteză rapid și pot fi folosite pentru orice destinaţie: spaţii pentru depozitare marfă, depozit de cereale, garaj pentru tractoare şi utilaje agricole precum şi adăpost pentru animale.

Interviu cu Sergio Valsania, director Artex Building SRL.

 

 

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe

Operator imagine: Claudiu Borobei

Cons DDA la Agromalim 2019 Mewi la Agromalim 2019 Valabri la Agromalim 2019

Bancul zilei

Apel la Pompieri

Apel la Pompieri
0 blondă dă telefon la Pompieri şi începe să urle: Detalii