Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Ministerul Mediului organizează seminarii de conştientizare a impactului poluării cu nutrienţi

Publicat: 17 septembrie 2013 - 10:07
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice a organizat luni, la Primăria Dumbrava Roşie din judeţul Neamţ, un seminar local privind proiectul „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi”.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului, obiectivul seminariilor locale este de informare şi educare a cetăţenilor în direcţia conştientizării impactului major pe care îl are poluarea cu nutrienţi asupra sănătăţii şi calităţii vieţii.
„Prin această acţiune se doreşte îmbunătăţirea practicilor şi comportamentelor individuale, de familie şi instituţionale în zonele rurale din România, în special în comunele desemnate ca zone vulnerabile la poluarea cu nitraţi, în ceea ce priveşte gestionarea gunoiului de grajd şi a deşeurilor menajere, precum şi combaterea poluării cu nutrienţi a apelor şi solului şi crearea premiselor pentru o agricultură durabilă”, susţine MMSC.

La seminar au fost prezentate cele mai importante informaţii cu privire la calitatea şi igiena apei, managementul deşeurilor menajere şi a gunoiului de grajd sau aplicarea îngrăşămintelor.
De asemenea, în cadrul acestui seminar au fost vizitate câteva gospodării şi s-au inspectat sanitar şi s-a testat apa din fântâni.
În România, peste 1.900 de localităţi sunt vulnerabile la poluarea cu nitraţi.

Vizualizat: 1433 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

NHR Agropartners la Agromalim 2019

NHR Agropartners la Agromalim 2019

Portofoliul NHR Agropartners de maşini şi utilaje agricole la Agromalim 2019 a cuprins combine şi tractoare Deutz-Fahr, încărcătoare telescopice JCB şi utilaje agricole Poettinger, Hardi, Bogballe şi Einboeck.
Interviu cu Florin Neacşu - director general adjunct NHR Agropartners.
Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Cons DDA la Agromalim 2019 Mewi la Agromalim 2019 ARTEX - Structuri uşoare acoperite

Bancul zilei

La bar

La bar
Merge un bărbat cu un pistol într-un club şi începe să strige: Detalii