Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Ministerul Mediului organizează o campanie de informare cu privire la poluarea cu nutrienți

Publicat: 26 aprilie 2012 - 11:22
1 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

Ministerul Mediului şi Pădurilor organizează Campania de informare şi conştientizare la nivel de bazin hidrografic a Proiectului „Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienţi”.

Prima manifestare a campaniei se desfăşoară în zilele de 26, 27 aprilie 2012, la Hotel Covasna, în staţiunea Covasna şi se adresează autorităţilor locale din Bazinul hidrografic  Olt, din care fac parte judeţele: Covasna, Harghita, Braşov, Vâlcea, Sibiu şi Olt.

vladesti_b

Poluarea apelor cu dejecţii – o ameninţare la adresa sănătăţii
În general, problemele cu care se confruntă mediul rural în domeniul gestionării gunoiului de grajd provenit de la creşterea animalelor în gospodăriile populaţiei au un impact major asupra societăţii.
Cel mai adesea, în localităţile rurale, gunoiul de grajd este depozitat în condiţii improprii atât la nivelul gospodăriilor individuale cât şi la nivelul localităţilor, iar poluarea apelor cu dejecţii reprezintă o ameninţare directă la adresa sănătăţii şi are un efect advers asupra calităţii vieţii.

Proiectul „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi” are ca obiectiv informarea publicului larg cu privire la poluarea cu nutrienţi şi inducerea de schimbări comportamentale ale oamenilor pentru reducerea poluării apelor şi solului. sursa: AmosNews

Vizualizat: 2502 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
Alexandra Badulescu
|
05. 08, 2012. Tuesday 17:42

Apa asta ajunge in casele noastre si este consumata de copii nostrii. NItratii nu sunt eliminati prin fierbere, iar filtrele nu ajuta cu nimic! Ma bucur sa vad ca Ministerul Mediului a luat masuri!

Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Titan Machinery - Red Carpet 2019

Titan Machinery - Red Carpet 2019

Gala Case IH “Red Carpet”, organizată de Titan Machinery la Craiova, în decembrie 2019, a fost dedicată prezentării noii serii de combine Axial Flow 250 cu AFS Harvest CommandTM, a tractoarelor Case IH Magnum 280, a avantajelor agriculturii de precizie şi ofertele programul Early Bird 2020.

 

Interviu cu: Răzvan Tomescu - marketing manager, Titan Machinery România şi Vasile Morariu – product manager, Titan Machinery România.

 

Reporter: Gheroghe Ghişe

Ce trebuie să ştii înainte să începi un proiect horticol MASSEY FERGUSON 7722: Un tractor care lucrează în orice condiţii Brinkman - Let’s improve together

Bancul zilei

Tu vrei?

Tu vrei?
Iepuraşul trece în zbor pe deasupra vulpii şi o întreabă: vulpe vrei o palmă? Detalii