Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

La Galaţi, s-a înfiinţat Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă „Prutul – Dunărea”

Publicat: 05 iulie 2011 - 19:34
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În ultima şedinţă a CJ Galaţi, consilierii judeţeni au hotărât constituirea Asociaţiei pentru Dezvoltare Durabilă „Prutul – Dunărea”. Noul director executiv al Camerei Agricole a Judeţului Galaţi, Floricel Alexandru Dima, ales prin vot în aceeaşi şedinţă, se va ocupa de obţinerea personalităţii juridice.

Noul director executiv al Camerei Agricole, Floricel Dima, se va ocupa de obţinerea personalităţii juridice
Între membrii fondatori ai Asociaţiei pentru Dezvoltare Durabilă „Prutul – Dunărea”, se numără Consiliului Judeţului Galaţi, Camera Agricolă, Grupul de producători „Lotca” Galaţi, AJVPS, Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit şi Agricultură, Asociaţia Patronatul Intreprinderilor Mici şi Mijlocii Galaţi, Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea deJos”, Administraţia Naţională Apele Române, Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, Centrul de Consultanţă Ecologică Galaţi, Asociaţia Kiwanis, Asociaţia Comunelor din România – filiala Galaţi. 
Scopul pentru care a fost înfiinţată această structură asociativă este de a promova dezvoltarea activităţilor de pescuit, turismului, sprijinirea localităţilor din zona defavorizată a Prutului, precum şi iniţierea unor proiecte pentru dezvoltarea municipiului Galaţi, inclusiv amenajarea unui muzeu al Marinei.

Un proiect de finanţare în cadrul Programului Operaţional pentru Pescuit, iniţiat de Camera Agricolă Galaţi, a trecut de faza preselecţiei
Zilele trecute, un proiect iniţiat de Camera Agricolă a judeţului Galaţi a trecut etapa de preselecţie pentru înfiinţarea parteneriatului public – privat pentru elaborarea unei strategii de dezvoltare locală integrată a zonelor pescăreşti,
conform Măsurii 5.2 din cadrul  Programului Operational pentru Pescuit. Acesta este intitulat: “Grup de lucru pentru gestionarea durabilă a fondului piscicol în judeţul Galaţi, zona pescărească Lunca Prutului inferior – Dunărea inferioară – Mila 76”. 
Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional pentru Pescuit, Axa prioritară 5: Dezvoltarea durabilă a zonelor pescăreşti, Măsura 5.1, Acţiunea 1 – Sprijin pentru înfiinţarea parteneriatelor public private şi elaborarea strategiilor de dezvoltare locală integrată a zonelor pescăreşti. Valoarea totală a proiectului este de 133.425 de lei, din care 13.735 de lei reprezintă co-finanţare asigurată de Consiliul judeţului Galaţi.Vizualizat: 3132 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Titan Machinery - Red Carpet 2019

Titan Machinery - Red Carpet 2019

Gala Case IH “Red Carpet”, organizată de Titan Machinery la Craiova, în decembrie 2019, a fost dedicată prezentării noii serii de combine Axial Flow 250 cu AFS Harvest CommandTM, a tractoarelor Case IH Magnum 280, a avantajelor agriculturii de precizie şi ofertele programul Early Bird 2020.

 

Interviu cu: Răzvan Tomescu - marketing manager, Titan Machinery România şi Vasile Morariu – product manager, Titan Machinery România.

 

Reporter: Gheroghe Ghişe

VALTRA seria F - Agritechnica 2019 FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019 Cel mai rapid tractor din lume! #JCB

Bancul zilei

Foarte logic...

Foarte logic...
Bulă îi spune mamei: Detalii