Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Controlul integrat al poluării cu nutrienţi - campania continuă

Publicat: 14 iunie 2012 - 11:57
4 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

Ministerul Mediului şi Pădurilor anunţă deschiderea celui de-al patrulea workshop din cadrul Campaniei de sensibilizare şi conştientizare a Proiectului „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi”.


Workshop-ul se adresează autorităţilor locale din Bazinul Hidrografic Siret din care fac parte judeţele Bacău, Vrancea, Neamţ şi Suceava şi se desfăşoară în zilele de 14 şi 15 iunie 2012, la Hotel President din Bacău.

La deschiderea oficială din 14 iunie, de la ora 11.00, moderată de Prof. Univ. Dr. ing. Vladimir Rojanschi participa: Dragoş Luchian - viceprimar, Municipiul Bacău, Dumitru Brăneanu - vicepreşedinte, Consiliul Judeţean Bacău, Emil Vămanu - director, Administraţia Bazinală de Apă Siret, Iulian Movila - director Executiv Adjunct, Agenţia pentru Protecţia Mediului Bacău, Titi Secară – Comisar şef, Garda Naţională de Mediu Bacău, Mirela Panaite - Şef lucr. Dr. ing., Universitatea "Vasile Alecsandri".

Vizualizat: 1837 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [4]  
Pagini: [1]  1   
4.
Viorel Topor
|
06. 25, 2012. Monday 20:38

Nu e vreme de pierdut!Nitritii nu afecteaza doar copiii mici,ci si adultii.Nimeni nu are dreptul sa trateze acest demers al Ministerului Mediului altfel decat cu seriozitate maxima.

3.
Sandu Hrib
|
06. 25, 2012. Monday 19:53

E o mare responsabilitate pentru toti cei implicati in acest program.Dar buna desfasurare a lucrurilor pe teren,nu mai depinde de acesti oameni,ci de fiecare dintre noi,agricultor sau nu.Gradul de poluare cu nutrienti nu va scadea de la sine,trebuie puse in aplicare un pachet de masuri.

2.
Sandu Hrib
|
06. 25, 2012. Monday 19:52

E o mare responsabilitate pentru toti cei implicati in acest program.Dar buna desfasurare a lucrurilor pe teren,nu mai depinde de acesti oameni,ci de fiecare dintre noi,agricultor sau nu.Gradul de poluare cu nutrienti nu va scadea de la sine,trebuie puse in aplicare un pachet de masuri.

1.
Goga Florinel
|
06. 18, 2012. Monday 20:05

Felicitari pentru aceasta campanie.Poluarea cu nitrati a apei de baut poate avea consecinte grave atat la persoanele adulte cat si la copii.

Rezultate: [4]  
Pagini: [1]  1   

Video

Maschio Gaspardo la Agromalim 2019

Maschio Gaspardo la Agromalim 2019

Semănătoarea pentru prăşitoare Chrono, premiată la SIMA 2019, a fost una dintre noutăţile prezentate de Maschio Gaspardo la Agromalim 2019. Alături de Chrono, au mai fost expuse alte semănători pentru păioase, discuri, tocători, combinatoare, scarificatoare şi alte utilaje pentru pregătirea solului.

Interviu cu Horia Codrianu – Director Comercial Maschio Gaspardo România

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe

Operator imagine: Claudiu Borobei

SAM la Agromalim 2019 A inceput INDAGRA! Hibridul SY Experto - producţie record

Bancul zilei

În trafic

În trafic
Un tip care dorea să îşi vândă maşina, îşi scrie pe o hârtie numărul de telefon şi îl lipeşte pe geamul din spate al maşinii. Detalii