Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Controlul integrat al poluării cu nutrienţi - campania continuă

Publicat: 14 iunie 2012 - 11:57
4 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

Ministerul Mediului şi Pădurilor anunţă deschiderea celui de-al patrulea workshop din cadrul Campaniei de sensibilizare şi conştientizare a Proiectului „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi”.


Workshop-ul se adresează autorităţilor locale din Bazinul Hidrografic Siret din care fac parte judeţele Bacău, Vrancea, Neamţ şi Suceava şi se desfăşoară în zilele de 14 şi 15 iunie 2012, la Hotel President din Bacău.

La deschiderea oficială din 14 iunie, de la ora 11.00, moderată de Prof. Univ. Dr. ing. Vladimir Rojanschi participa: Dragoş Luchian - viceprimar, Municipiul Bacău, Dumitru Brăneanu - vicepreşedinte, Consiliul Judeţean Bacău, Emil Vămanu - director, Administraţia Bazinală de Apă Siret, Iulian Movila - director Executiv Adjunct, Agenţia pentru Protecţia Mediului Bacău, Titi Secară – Comisar şef, Garda Naţională de Mediu Bacău, Mirela Panaite - Şef lucr. Dr. ing., Universitatea "Vasile Alecsandri".

Vizualizat: 1819 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [4]  
Pagini: [1]  1   
4.
Viorel Topor
|
06. 25, 2012. Monday 20:38

Nu e vreme de pierdut!Nitritii nu afecteaza doar copiii mici,ci si adultii.Nimeni nu are dreptul sa trateze acest demers al Ministerului Mediului altfel decat cu seriozitate maxima.

3.
Sandu Hrib
|
06. 25, 2012. Monday 19:53

E o mare responsabilitate pentru toti cei implicati in acest program.Dar buna desfasurare a lucrurilor pe teren,nu mai depinde de acesti oameni,ci de fiecare dintre noi,agricultor sau nu.Gradul de poluare cu nutrienti nu va scadea de la sine,trebuie puse in aplicare un pachet de masuri.

2.
Sandu Hrib
|
06. 25, 2012. Monday 19:52

E o mare responsabilitate pentru toti cei implicati in acest program.Dar buna desfasurare a lucrurilor pe teren,nu mai depinde de acesti oameni,ci de fiecare dintre noi,agricultor sau nu.Gradul de poluare cu nutrienti nu va scadea de la sine,trebuie puse in aplicare un pachet de masuri.

1.
Goga Florinel
|
06. 18, 2012. Monday 20:05

Felicitari pentru aceasta campanie.Poluarea cu nitrati a apei de baut poate avea consecinte grave atat la persoanele adulte cat si la copii.

Rezultate: [4]  
Pagini: [1]  1   

Video

Fertilizarea cu rata variabila

Fertilizarea cu rata variabila

Distributia îngrasamintelor cu rata variabila deschide o noua era în practicile de cultivare a solului si managementul resurselor naturale. Dezvoltarea si implementarea acestui nou concept are drept scop promovarea unei agriculturi durabile, îmbunatatirea calitatii produselor agricole si a mediului.
Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains Trelleborg ţine pasul cu noile provocări din agricultură T6 cu Dynamic Command

Bancul zilei

Ce face un nou angajat...

Ce face un nou angajat...
Un tânăr absolvent al secţiei de Management era foarte încântat de postul pe care se angajase într-o importantă companie multinaţională. Detalii