Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

Conferință: Ce înseamnă pentru România investițiile Bio

Publicat: 13 mai 2013 - 15:44
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Asociația Română de Biomasă și Biogaz (ARBIO) organizează miercuri, 15 mai 2013, conferinţa de presă cu subiectul: Ce înseamnă pentru România investițiile Bio?

La conferinţă se va discuta despre cum pot proiectele de Biomasă, Biogaz, Digestie anaerobă, Energie din deșeuri etc., să schimbe pozitiv viitorul României și al milioanelor de români?
Asociația Română de Biomasă și Biogaz (ARBIO) unește întreaga industrie Bio din România din domeniul energiilor regenerabile, incluzând: Biomasă, Biogaz, Energie din deșeuri, Digestie anaerobă, Biodiesel, Bioetanol, Reciclare, cât și domeniile asociate industriei Bio. ARBIO este legitimizată în cadrul Asociației Europene pentru Biomasă (AEBIOM) și a Asociației Europene de Biogaz (EBA).

“Investiţiile în sectorul Bio sunt viitorul. Nu numai că reprezintă o investitie fezabilă, dar, în acelaşi timp protejează mediul înconjurător, crează mii de locuri de muncă în toate județele României, implică zeci de profesii diferite, îmbunătățește considerabil nivelul de trai al cetățenilor, micșorează costurile pentru energia termică, promovează ştiinţa şi sprijină economia naţională. Investiţiile bio sunt foarte bune mijloace pentru a realiza energie durabilă si independență energetică la nivel local”, declară Ilias Papageorgiadis, președintele Asociației ARBIO, potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii.

Vizualizat: 1702 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

Fendt a obţinut două medalii de argint la Agritechnica 2019. Una pentru "Sistemul de automatizare pentru vehicul şi dispozitive în viticultură" - inovaţie dezvoltată împreună cu Braun Maschinenbau şi care creşte în mod semnificativ performanţele tractoarelor viticole, reducând totodată efortul operatorului de pe tractor. O altă medalie de argint pentru "Fendt IDEALDrive" prin care braţul de direcţie şi volanul este înlocuit cu un joystick plasat pe cotiera din stânga şi care integrează toate funcţiile braţului de direcţie, de la volan la indicator, crescând astfel vizibilitatea şi manevrabilitatea în timpul recoltării. Combina IDEAL Drive este prima maşină agricolă autopropulsată, cu comandă completă prin joystick.

 

Interviu cu Radu Tălpan - brand manager Fendt, MEWI

Reporter: Gheorghe Ghişe

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Doi tractorişti

Doi tractorişti
Doi tractorişti scot pita ,slana, bat o ceapă de roata de la tractor şi se pun să mănânce. Detalii