KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Reguli de confidentialitate

Publicat: 08 septembrie 2016 - 20:24
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

In urma utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului www.agroinfo.ro, S.C. COMISION DIC S.R.L. poate obtine direct de la dvs. si/ sau de la un membru al familiei dvs. ori o alta persoana cunoscuta, diverse informatii si date personale despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, sexul,varsta, adresa de email, numarul de telefon si orasul de resedinta.

In urma utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului www.agroinfo.ro, S.C. COMISION DIC S.R.L. poate obtine direct de la dvs. si/ sau de la un membru al familiei dvs. ori o alta persoana cunoscuta, diverse informatii si date personale despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, sexul,varsta, adresa de email, numarul de telefon si orasul de resedinta.

1.1. Prelucrarea datelor
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Comision DIC S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
SC COMISION DIC SRL va utiliza în scopuri de marketing numai date personale privind numele si prenumele, adresa de email, adresa de corespondenta si numarul de telefon, cu acordul dvs.
Prin completarea formularelor de pe site-ul www.agroinfo.ro va exprimati acordul expres si neechivoc ca datele furnizate de Dvs. in mod liber, constient si informat sa fie prelucrate de catre S.C. COMISION DIC S.R.L. in scopurile mai sus mentionate. Prin completarea formularelor, Dvs. aveti obligatia sa furnizati informatii adevarate, corecte, si actuale despre dumneavoastra si/sau un membru al familiei ori o alta persoana, asa cum sunt acestea specificate in formularul de contact. Daca unele din datele furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
1.2. Dezvaluirea datelor
Datele personale vor fi utilizate si dezvaluite, la nevoie si numai in scopurile mai sus mentionate. S.C. COMISION DIC S.R.L. este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site (agroinfo.ro). Datele pot fi dezvăluite împuternicitilor si partenerilor contractuali ai SC COMISION DIC SRL, companiilor din grup cu noi si autoritatilor publice, potrivit legii.
Furnizarea tuturor datelor (nume si prenume, telefon, adresa (orasul de provenienta), e-mail) este obligatorie si ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra, iar refuzul dvs. de a le furniza, face imposibil acest lucru.

1.3. Drepturile utilizatorului
Cu privire la prelucrarea informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie, dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii nationale de supraveghere. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc, in scopuri de marketing, in mod facil, gratuit si fara nicio justificare, oricand si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, ce va fi trimisa prin posta la adresa S.C. COMISION DIC S.R.L., str. Al. Petofi, nr. 52, Timisoara.

 

Vizualizat: 811 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată KRONE BiG Pack – Randament și densitate!

Bancul zilei

Ce păţeşte un hoţ...

Ce păţeşte un hoţ...
Un hoţ intră într-o casă şi începe să fure. Detalii