Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Nici ACVBR Sim NU PARTICIPĂ la Indagra CU ANIMALE!

Publicat: 23 octombrie 2017 - 17:57
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Dintr-o discuţie cu vicepreşedintele ACVBR – Sim, Zoltan Haller, am înţeles că nici Asociaţia Crescătorilor de Vaci Bălţată Românească de tip Simmental nu va participa anul acesta la Indagra, cu toate că şi-ar fi dorit.

„Am aşteptat un semn de la organizatori (Romexpo şi CCI a României) aşa cum am stabilit la ultima întâlnire din luna septembrie. Aşa cum aţi primit d-voastră invitaţia, aşa am primit şi noi. Adică, mai pe înţeles, nu am primit nimic în acest sens, ceea ce înseamnă cu nu există interes. Noi eram pregătiţi să venim cu un număr mare de animale, atent selecţionate, pentru ca fermierii, dar şi ceilalţi vizitatori ai expoziţiei, să poată vedea ce este mai bun în rasa Bălţată Românească de tip Simmental”.

Este destul de neplăcut pentru vizitatorii Indagra faptul că cel puţin două mari asociaţii ale crescătorilor de bovine, ACVBR – Sim şi Abeerden Angus România, cu rezultate frumoase în dezvoltarea raselor pe care le reprezintă, vor bifa Indagra prin… absenţă.

Vizualizat: 2312 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Valabri la Agromalim 2019

Valabri la Agromalim 2019

Compania Valabri este un furnizor recunoscut de tractoare, combine şi utilaje agricole noi şi second hand, precum şi piese de schimb. În ultimii trei ani, Valabri a început să comercializeze şi echipamente pentru sectorul zootehnic: hrănitori, adăpători, fronturi de furajare, separatoare şi cuşete, standuri contenţie animale şi alte elemente pentru dotarea fermelor.
Interviu cu Gregory Ladure, administrator Valabri SRL
Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Mewi la Agromalim 2019 ARTEX - Structuri uşoare acoperite Oferta Guttler la Agromalim 2019

Bancul zilei

Prin Londra

Prin Londra
Doi prieteni, un englez şi un chinez, se plimbau împreună prin Londra şi se bucurau de privelişte: Detalii