Adama
Agreena
AGRICOVER

Ferma de cerbi şi ciute din Poiana Neamţului

Aer curat, în mijlocul naturii, departe de forfota civilizaţiei urbane, fără internet şi semnal la telefonia mobilă (pentru unii asta ar putea fi un impediment, dar nu vă lăsaţi descurajaţi!), un loc ideal pentru a vă relaxa după o săptămână de muncă, un spațiu în care timpul pare să-şi fi pierdut dimensiunea. Bun venit la Ferma de Cerbi din Poiana Neamţului! Poarta de intrare în Masivul Făgăraş dinspre Sibiu.

Afișat
05 ianuarie 2023
Vizualizat
1056
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii