Adama
AGRICOVER

Un tractor care face cât cinci: New Holland T9!

„E un tractor mare, fiabil, pe care îl folosim la lucrările grele: arat, scarificat, lucrări cu combinatorul la o adâncime de 18 - 20 cm. Ne scuteşte foarte mult oamenii şi forţa de muncă. Practic, cu un singur om facem munca a cinci tractoare de 200 CP. Am ales această marcă pentru că am considerat că oferă un raport optim între preţ şi calitate. L-am achiziţionat în anul 2020 de la Agroconcept, reprezentantul New Holland în România.” - Tudor Dascălu, fermier din comuna Izvoarele, judeţul Tulcea

Afișat
24 decembrie 2022
Vizualizat
695
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Moda de azi

Moda de azi
Tineretul şi moda de azi Detalii