Adama
AGRICOVER

OptiCorn, o soluţie adaptată pentru orice tip de combină

Iosif Kiss lucrează 70 de hectare în raza localităţii Dorobanţi din judeţul Arad, chiar pe graniţa cu Ungaria, şi de doi ani foloseşte sistemul de recoltat porumb dezvoltat de Optigép. Modelul pentru care a optat fermierul arădean este unul pe şase rânduri, cu 70 cm distanţa între rânduri (opţional există şi varianta de 76,2 cm), cu translaţie pe ambele părţi prin cardan şi tocători de tip elicopter. Tocătorii sunt dispuşi chiar în vârf, ceea ce înseamnă că în timp ce este tocat porumbul, este tocată şi vegetaţia. „Faptul că are tocător este extrem de important pentru mine. De asemenea, viteza de rotaţie este mai mare şi prin urmare are o eficienţă mai bună la tăierea cocenilor”, argumentează Iosif Kiss.

Afișat
05 ianuarie 2023
Vizualizat
401
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Moda de azi

Moda de azi
Tineretul şi moda de azi Detalii