Adama
Agreena
AGRICOVER

Mădălina și Raul, tinerii care au adus dronele agricole din viitor, în prezent! | agroSTORY #9

#ep9 agroSTORY un Podcast sincer by @RevistaFerma! Vorbim despre #agricultură şi #OAMENII ei. Deschis, onest, fără formalităţi.

I-a unit pasiunea pentru agricultură, pe care au transformat-o, împreună, într-un business cu drone agricole. Așa s-a născut Riagro, afacerea prin care Mădălina și Raul au adus dronele din… viitor în prezent, pe câmpurile României.

Mădălina Șerban este clujeancă, absolventă de Agronomie și născută într-o familie în care viața și agricultura se împacă de minune! Mirosul de ulei și de motorină îi este familiar și primele ei poze din copilărie erau, cum altfel decât lângă o combină!

Raul Gușeilă ne spune că s-a născut practic în fermă. În familia lui, agricultura a pornit de la 1 ha și a ajuns astăzi la 1200 de hectare și o fermă de vaci cu lapte în zona Făgărașului. A absolvit studii de mecanică agricolă, a lucrat 2 plini în ferma familiei, după care, cam la 4-5 ani de când a aflat, în facultate, de existența dronelor agricole, a transformat noua lui pasiune în afacere.

S-au cunoscut la ”Tineri lideri pentru agricultură” și acesta a fost punctul de plecare al poveștii lor de viață și de agricultură. Sunt parteneri de business și un cuplu frumos în viața de zi cu zi iar la #agroSTORY au venit în formulă de... trei!

Mădălina și Raul vor deveni părinți iar odată cu micuța Anastasia începe un nou capitol al poveștii lor pe care vă invit să o urmăriți integral la podcastul agroSTORY. 

Cu Nicoleta Dragomir, Mădălina Şerban şi Raul Gușeilă la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ, DRONE şi VIAŢĂ!

Afișat
02 martie 2023
Vizualizat
1886
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Bacşiş

Bacşiş
O familie de scoţieni, îşi termină cina într-un restaurant. Detalii