Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Ziua Campului Euralis la Tarcea

Ploaia nu a fost un factor descurajant pentru cei aproape 200 de fermieri care au ales să participe la Ziua Câmpului, eveniment pus în scenă de Euralis şi BASF, în localitatea Tarcea din judeţul Bihor. Dimpotrivă, s-a considerat a fi un semn de belşug, aşa cum avea să remarce unul dintre organizatori. Şi pe bună dreptate, platforma experimentală a evidenţiat calitatea şi potenţialul geneticii Euralis, alături de eficacitatea produselor de protecţia plantelor marca BASF, la culturile de porumb, floarea-soarelui, sorg şi soia.

Afișat
28 august 2016
Vizualizat
1773
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Reprezentanţa auto

Reprezentanţa auto
Am intrat într-o reprezentanţă auto şi i-am spus managerului: Detalii