Adama
Agreena
AGRICOVER

Väderstad Tour 2014

Väderstad Tour 2014 s-a desfăşurat sub deviza: „Where farmers meet and knowledge grows” Imagini de la demonstraţia în câmp cu ultimele noutăţi ale Väderstad: discurile Carrier 650 şi Carrier 925 XL; cultivatoarele Cultivator Swift 560 cu tăvălug Rexius 650, Cultus 300, TopDown 400, NZ Aggressive 700 si Opus 700; Semănătorile: Rapid 400C, Rapid 400C Super XL, Rapid A 600C, Rapid A 600S si Tempo F8.

Afișat
02 august 2014
Vizualizat
4760
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

La spovedanie...

La spovedanie...
Un credincios merge la preot să se spovedească: Detalii