FMC-pus direct
KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Utilaje Väderstad la Agromalim 2017

În standul de la Agromalim 2017, alături de tractoarele şi combinele Case IH, Titan Machinery România, a expus şi utilajele Väderstad. Astfel vizitatoriilor le-au fost prezentate: semănătorile Rapid şi Tempo, precum şi cultivatorul TopDown şi dicul Carrier. Din 2016, Titan Machinery este unic distribuitor în România al utilajelor Väderstad.
Interviu cu: Răzvan Tomescu - Marketing Manager - Titan Machinery România; Sorin Radu – Väderstad România şi Peter Ljungstedt - Area Sales Manager Väderstad.

Afișat
25 septembrie 2017
Vizualizat
1932
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Într-o frizerie

Într-o frizerie
Frizerul, tăindu-l pe client de vreo două ori, încearcă să discute cu el: Detalii