Adama
Agreena
AGRICOVER

Turul APAR, o experienţă inedită

Hans Siemes, jurnalist din Olanda şi membru în comitetul de conducere al ENAJ - Reţeaua Europeană a Jurnaliştilor din Agricultură, a fost încântat de experienţa trăită pe parcursul celor cinci zile ale turului organizat de Asociaţia Presei Agricole din România, la sfârşitul lunii iunie. Vizita în Insula Marea a Brăilei dar şi ziua petrecută în Delta Dunării i-au trezit interesul pentru a reveni în ţara noastră.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
09 august 2017
Vizualizat
1755
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Anunţ

Anunţ
Afiş într-un bar: Detalii