Adama
Agreena
AGRICOVER

Sărbătoarea fertilizării grâului

După modelul pus în practică cu succes de atâţia ani la Şcoala de Soiuri, Octavian şi Mirela Guler şi-au asumat coordonarea un proiect de cercetare agricolă în localitatea Buziaş din judeţul Timiş, unde, la iniţiativa Agritech, a fost realizat un câmp experimental, pe terenul pus la dispoziţie de societatea Alsace Farm, în care s-au testat diferite formule de fertilizare a grâului de toamnă.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
09 mai 2016
Vizualizat
2854
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

La spovedanie...

La spovedanie...
Un credincios merge la preot să se spovedească: Detalii