Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

Rolul geneticii în fermele de suine

Profitabilitatea în fermele de suine a fost principala temă abordată de PIC România cu ocazia simpozionului organizat la Indagra, în prezenţa a circa 50 de fermieri şi specialişti care îşi desfăşoară activitatea în sectorul zootehnic. Invitat special la acest eveniment, Ian Bond a venit cu exemple concrete în ceea ce priveşte managementul fermelor de scroafe, insistând asupra utilizării eficiente a mijloacelor fixe, iar la final ne-a acordat un scurt interviu.

Afișat
15 februarie 2016
Vizualizat
3200
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Ploaie torenţială

Ploaie torenţială
Un beţiv se împiedică şi cade într-o băltoacă. Cineva vrea să-l ridice, dar el protestează: Detalii