Adama
Agreena
AGRICOVER

Robotul BANAT - in top 10 la Field Robot Event 2014

Robotul “Banat” se află în primii zece roboţi agricoli din Europa. Echipa României a obţinut locul 10 la Field Robot Event 2014, eveniment desfăşurat în perioada 17 – 19 iunie 2014, la Bernburg – Strenzfeld în Germania.

Micul robot a fost prezentat publicului la prima ediţie a expoziţiei AgriPlanta Vest de către Sorin Bungescu, Conf. Dr. ing. USAMVB Timişoara şi coordonator al proiectului.

Reporter: Paula Ciupag
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
24 septembrie 2014
Vizualizat
5644
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Bacşiş

Bacşiş
O familie de scoţieni, îşi termină cina într-un restaurant. Detalii