Adama
Agreena
AGRICOVER

Povestea vinurilor de Măcin

În inima Dobrogei, la poalele munţilor vechi de sute de milioane de ani, în bătaia soarelui şi a vântului aspru, am descoperit o zonă cu un pitoresc aparte, ce-şi întinde trecutul dincolo de perioada colonizării romane. Aici, Serghei Cozma şi Ihar Lukomski au dat viaţă poveştii vinurilor de Măcin, apreciate pentru prospeţimea şi aromele sale deosebite, nu doar în România, dar şi peste hotare. Iar ca dovadă a prestigiului de care se bucură, Alcovin a dobândit încă din 2011 calitatea de furnizor al Casei Regale.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
04 august 2017
Vizualizat
2155
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Vaca... vitezomană

Vaca... vitezomană
Merge un taran cu o vaca la abator si pe drum se intalneste cu un prieten, care avea BMW. Detalii