Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

Peste 13.000 HA și o mare pasiune pentru PEISAGISTICĂ - ION OLTEANU CONSTANTIN | podcast agroSTORY#2

Despre Ion Olteanu Constantin cifrele spun că lucrează peste 13 mii de hectare plus o pepinieră pentru plante ornamentale. Ce nu spun cifrele… aflaţi doar la agroSTORY. Vă dezvăluim doar că pasiunea pentru peisagistică a lui Ionuţ - aşa cum îi spune mama - s-a născut în copilărie, în grădina cu flori a bunicii iar dragostea pentru pământ şi roadele lui a dobândit-o aproape odată cu primii paşi în viaţă. A fost un elev premiant iar la 15 ani îşi câştiga singur banii de buzunar din… agricultură!

Afișat
09 ianuarie 2023
Vizualizat
649
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Găini străine

Găini străine
Un ardelean, la piaţă: Detalii