Adama
Agrilevante-30sept
AGRICOVER

Gheorghe Chereji mizează pe siguranţa producţiei

Om dintr-o bucată şi destul de vorbăreţ pentru un ardelean, Gheorghe Chereji este genul de fermier pentru care birocraţia nu mai reprezintă un obstacol de netrecut. A învăţat să se descurce cu destulă abilitate, încât ai zice că este economist de profesie, nu inginer agronom. În comuna Pişcolt, din judeţul Satu-Mare, unde îşi desfăşoară activitatea din 1978, an în care a absolvit Institutul Agronomic din Timişoara, s-a remarcat ca un bun manager, încă de pe vremea când ocupa funcţia de director al fostului CAP din localitate, poziţie în care s-a aflat până la Revoluţie. În prezent, lucrează 900 de hectare, din care peste 250 sunt proprietate personală.

Redactor agroinfo.ro: Liviu Gordea
Imagine: Claudiu Borobei

Afișat
28 decembrie 2016
Vizualizat
2663
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Adevăr...

Adevăr...
Deoarece Dumnezeu nu reuşeşte să urmărească chiar totul, a creat bătrânele şi băncile din curte. Detalii