Adama
Agreena
AGRICOVER

Experimentul de la Drăgoeşti

Despre activitatea Agroserv Măriuţa şi rezultatele remarcabile pe care Nicuşor Şerban le înregistrează în ferma sa din Drăgoeşti, judeţul Ialomiţa, se tot vorbeşte de ceva vreme. Dacă în 2005 avea doar 50 de vaci la muls, astăzi numără un efectiv matcă de 900 de vaci, din care se mulg 750 de animale. Producţia medie zilnică de lapte pe cap de vacă este de 32,5 litri, iar 60 la sută dintre animale sunt la prima fătare! Pentru a atinge performanţele din prezent, s-a investit mult în genetică. Anual sunt alocate între 60 şi 70 mii de euro pentru achiziţia materialului seminal.

Afișat
28 ianuarie 2017
Vizualizat
4166
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

În vacanţă...

În vacanţă...
De trei ori am fost în vacanţă şi de trei ori soţia mea a rămas însărcinată Detalii