Adama
Agreena
AGRICOVER

Demonstratie Lemken si Agrocomert Holding

Imagini de la prezentarea realizată de Lemken România împreună cu Agrocomerţ Holding SA la Comloş, jud. Timiş în luna mai 2013.

Au fost prezentate tractoarele Claas Axion 940, Axion 830 şi Axos 310, echipat cu un încărcător frontal Claas, distribuite de către Agrocomerţ Holding SA.

Lemken România a prezentat utilaje reprezentative ale companiei: plugurile EuroDiamant 10, şi EurOpal 8, maşina de erbicidat Primus 35, discurile Rubin 9 (cu lăţimea de lucru de 5 m şi 3,5m), Heliodor 8, grubere Kristall 9 şi Karat 9, precum şi cultivatorul Korund.

Afișat
10 august 2013
Vizualizat
6403
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

La doctor

La doctor
Bulă merge la medic şi este luat în primire: Detalii