Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Companiile straine mizeaza pe potentialul energetic al Romaniei

Cea de a cincea ediţie a târgului de energie regenerabilă şi eficienţă energetică - RoEnergy, desfăşurată la Timişoara, în perioada 19-21 octombrie 2016, a readus în discuţie potenţialul României în ceea ce priveşte administrarea eficientă a resurselor energetice. Pentru fermieri, marea miză o reprezintă transformarea materiilor prime inutilizabile, cum ar fi resturile vegetale sau dejecţiile animaliere, în bioenergie. Din fericire, tehnologiile actuale sunt în măsură să ofere destule soluţii.

Redactor agroinfo.ro: Liviu Gordea
Imagine: Claudiu Borobei

Afișat
01 noiembrie 2016
Vizualizat
1461
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

La restaurant

La restaurant
Un restaurant foarte elegant. Detalii