Adama
Agrilevante-30sept
AGRICOVER

Ce au căutat fermierii la Indagra

Ediţia cu numărul 21 a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, sau mai pe scurt Indagra, a atras numeroşi fermieri, veniţi din toate colţurile ţării să ia pulsul pieţei la început de sezon şi să afle care sunt tendinţele în domeniul tehnologiilor agricole. Unii dintre ei au căutat soluţii pentru optimizarea costurilor, urmărind reînnoirea gamei de utilaje, iar alţii, cu spirit antreprenorial mai dezvoltat, au încercat o abordare de nişă.

Afișat
15 noiembrie 2016
Vizualizat
2459
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

În vacanţă...

În vacanţă...
De trei ori am fost în vacanţă şi de trei ori soţia mea a rămas însărcinată Detalii