Adama
Agrilevante-30sept
AGRICOVER

Câmp experimental Belchim în vestul ţării

Compania Belchim Crop Protection a inaugurat seria evenimentelor în câmp desfăşurate sub titulatura „BelCamp. De veghe pe teren”, cu o prezentare în ferma societăţii Agro Popa-Ovidiu din localitatea Grabaţ, judeţul Timiş. Platforma experimentală a inclus şase soiuri de grâu, două de triticale şi tot atâtea de orz, patru hibrizi de soia şi 11 hibrizi de porumb, din portofoliul austriecilor de la Donau Saat, la care s-a urmărit evoluţia în funcţie de schema de tratamente aplicată.

Afișat
07 iulie 2016
Vizualizat
2447
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Dilemă

- Cum îl cheamă pe taică-tău? Detalii