Adama
Agreena
AGRICOVER

Amazone Pantera - masina autopropulsata pentru erbicidat

La Agriplanta 2018, Amzone a prezentat masini si echipamente de ultima generatie. Masina de erbicidat autopropulsata Pantera 4502-H, masina de erbicidat tractata UG 3000 Super si masina de administrat îngrasaminte ZA-TS 4200 sunt doar câteva dintre noutati.
Pantera are latimi de lucru între 24 si 40m, sistem de închidere pe fiecare duza, AmaSwitch si AmaSelect, precum si terminalul de gestionare inteligenta a operatiilor si joystick multifunctional AmaPilot si sistemul de management si ghidare a bratului - DistanceControl.
Pentru culturile de floarea soarelui si porumb, la rotile Pantera este disponibil un sistem de îndepartare a culturilor (capace pentru roti si despicator montat pe roata) pentru reducerea pierderilor.

Interviu cu Liviu Zimcea - reprezentant Amazone în România

Afișat
24 august 2018
Vizualizat
2781
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Anunţ

Anunţ
Afiş într-un bar: Detalii