Adama
Agreena
AGRICOVER

Agri-Mondo, o mie de hectare şi doar şase angajaţi

Italienii au descoperit potenţialul dealurilor domoale ale Banatului, ale solului deosebit şi a deschiderii acestei zone spre arealul economic Occidental. Agri-Mondo este una dintre companiile care şi-au stabilit sediul în judeţul Timiş, în raza localităţii Hodoni, unde exploatează în prezent o suprafaţă de 1.040 de hectare. Dacă flerul investiţiei în această regiune a aparţinut italienilor, succesul se datorează şefului de fermă, Alin Mihalache, un specialist care a intuit exact care este trendul agricol al ultimilor ani.

Redactor agroinfo.ro: Liviu Gordea
Imagine: Claudiu Borobei

Afișat
04 martie 2016
Vizualizat
3661
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Anunţ

Anunţ
Afiş într-un bar: Detalii