Adama
Agreena
AGRICOVER

Îmi place să mă trezesc dimineața și să văd soarele! - Andrei Claudiu Badea | podcast agroSTORY #15

Are doar 27 de ani, dar vorbește cu multă maturitate și pricepere despre prima lui iubire: AGRICULTURA!

Și-a dorit ”să crească odată cu plantele” și exact așa s-a întâmplat. Munca la câmp l-a atras de mic; se implica tot timpul când era ceva de lucru prin solariile familiei sau la cultura de pepeni (preferata lui!), ori cu tatăl lui pe tractor, prestând servicii pentru alți fermieri.

Bunicul lui a fost tractorist o viață, așa că tânărul Andrei Claudiu Badea a avut toate condițiile pentru a-și împlini visul: ”moștenire genetică” bună, susținere din partea familiei, pasiune pentru plante și natură și multă, multă voință pentru a învăța toate secretele pământului pe care îl lucrează!

Afișat
10 aprilie 2023
Vizualizat
798
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Anunţ

Anunţ
Afiş într-un bar: Detalii