Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

UN EUROPARLAMENTAR ÎI CERE PUBLIC LUI DAEA: DAȚI SPRIJIN FINANCIAR pentru ACEST SECTOR DIN AGRICULTURĂ!

Publicat: 28 mai 2019 - 15:13
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

SPRIJIN FINANCIAR DIRECT PENTRU APICULTORI! Europarlamentarul Daniel Buda (PPE), membru în Comisia de Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European, îi cere public ministrului agriculturii, Petre Daea, să acorde un sprijin financiar direct apicultorilor.

Salvând albinele, salvăm omenirea!
Solicit public Ministrului Petre Daea să acorde sprijin financiar pentru sectorul de creștere a albinelor prin care să se compenseze pierderile de producție!

Sectorul apicol este unul dintre cele mai vulnerabile din agricultură, fie doar dacă avem în vedere fenomenele meteorologice extreme, invadarea pieței europene cu produse meliferice falsificate sau utilizarea, de multe ori, irațională a pesticidelor. În condițiile în care 84% din speciile de plante și 76% din producția alimentară din Europa depind de polenizarea efectuată de albine, avem dimensiunea exactă a importanței acestui sector nu doar pentru agricultură, ci pentru întreaga lume!

Variațiile de temperatură, precum și condițiile meteorologice nefavorabile cum ar fi ploaia, vântul și frigul, au compromis mai multe culturi importante pentru populațiile de albine. Fenomenele meteorologice nefavorabile au împiedicat culesul albinelor, ceea ce pune în pericol sănătatea albinelor, dar și viitorul apiculturii și implicit viitorul omenirii.

Sectorul apicol este vital pentru România și contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea societății, atât ecologic, prin menținerea echilibrului ecologic și a biodiversității, cât și economic. Salvarea sectorului apicol din România poate fi realizată printr-o finanțare corespunzătoare și prin măsuri de sprijin pentru apicultori. Pe această cale, solicit public Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnului Petre Daea, să acorde de îndată sprijin financiar apicultorilor din România prin care să se compenseze pierderile de producție! A postat europarlamentarul Daniel Buda, pe pagina sa oficială Facebook.

Vizualizat: 5235 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

SoilXplorer, sistem autonom de măsurare a conductivităţii solului

SoilXplorer, sistem autonom de măsurare a conductivităţii solului

SoilXplorer este un sistem inovator care permite fermierilor să exploreze şi să descopere întregul potenţial al solurilor lor. Sistemul conţine un senzor care, paradoxal, nu ia contact cu solul, dar care, prin electromagnetism, măsoară conductivitatea solului la patru adâncimi diferite: 0-25cm, 15-60cm, 55-95cm, 85-115cm.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains

Bancul zilei

Curaj

Curaj
Ca să-i dea curaj pacientului, stomatologul îi oferă înainte de a-i scoate măseaua câteva pahare de coniac, după care îl intreabă: Detalii