Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Tehnologiile de fertilizare Ecofol – Viitorul în agricultură

Publicat: 09 septembrie 2020 - 10:14
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Durasol Bags Graphics_nEcofol este o companie cu tradiţie pe piaţa europeană a producătorilor de îngrăşăminte. Începând cu anul 2019, Ecofol propune fermierilor din România tehnologii superioare special create pentru protejarea granulelor de fosfor şi azot împotriva pierderilor prin blocare, volatilizare şi levigare care, în definitiv, vor duce la utilizarea unei cantităţi mai mici de îngrăşăminte şi implicit la mai mulţi bani în buzunarele 


PhosActive logo_nPhosActive® reprezintă noua generaţie de îngrăşăminte pentru o nutriţie eficientă, care PROTEJEAZĂ FOSFORUL ÎMPOTRIVA BLOCĂRII.

Fosforul este elementul cel mai dificil de absorbit de către plante. ştim că aciditatea solului afectează semnificativ absorbţia fosforului şi că cea mai mare disponibilitate a acestui element se situează într-un segment îngust al valorii ph-ului: între 6,2 şi 7,2. De asemenea, s-a constatat ştiinţific că elementele metalice: fier, aluminiu, calciu, mangan şi zinc blochează fosforul.

Soluţia este...
Tehnologia PhosActive® previne blocarea fosforului în compuşi care nu sunt accesibili plantelor creând o zonă de protecţie completă pentru granulele de îngrăşământ cu fosfor.
PhosActive® asigură îmbunătăţirea dezvoltării sistemului radicular.
PhosActive® garantează mai mult fosfor disponibil, aşadar o mai bună nutriţie a plantei. O nutriţie îmbunătăţită cu fosfor garantează producţii mai mari!
PhosActive® sunt produse de tipul NP sau NPK cu compoziţie diferită, dar special tratate pentru asigurarea nutriţiei maxime cu fosfor.

RECOMANDAREA ECOFOL! Aplicarea de îngrăşăminte complexe cu formulă specială care asigură un start bun culturii. Fosforul este protejat împotriva blocării în sol prin tehnologia PhosActive® care îmbunătăţeşte absorbţia fosforului de către cultură în etapele esenţiale de dezvoltare, iar portofoliul Ecofol cuprinde următoarele produse: DURASOL NPK 10-20-10 PhosActive® (10-20-10+15SO3+ PhosActive®), DURASOL NPK 14-20-6 PhosActive® (14-20-6+17SO3+PhosActive®), DURASOL NPS 14-25 PhosActive® (14-25-0+29SO3+2MgO+PhosActive®), DURASOL NP 20-20 PhosActive® (20-20-0+32SO3+PhosActive®).

Alte tehnologii menită să reducă pierderile financiare la nivel de fermă sunt tehnologiile NCode® şi ENPro®.

Ncode logo_nUrea NCode® reprezintă noua generaţie de uree cu PROTECţIE ÎMPOTRIVA VOLATILIZĂRII.

Oamenii de ştiinţă lucrează de ani de zile la rezolvarea problemelor survenite în utilizare celui mai întâlnit îngrăşământ, ureea. Pe de o parte, pierderea azotului prin volatilizare reprezintă o problemă pentru fermieri, iar pe de altă parte, eliberarea amoniacului contribuie la poluarea masivă a mediului înconjurător.

Soluţia a fost identificată!
Rentabilă pentru agricultură şi prietenoasă cu mediul înconjurător: tratarea granulelor de uree cu inhibitor de urează.
NCode® reduce volatilizarea formei amoniacale, asigurând mai mult azot disponibil pentru plante, conducând la o nutriţie mai eficientă şi fiind foarte prietenos cu mediul înconjurător.
NCode® asigură cantitatea necesară de azot folosind doze reduse la hectar, salvează timpul şi munca depuse în timpul fertilizării.
NCode® permite extinderea perioadei de aplicare făcând posibilă fertilizarea la temperaturi mai ridicate şi oferind fermierilor flexibilitate în utilizare.

RECOMANDAREA ECOFOL! Tehnologia NCode® din produsul DURASOL UREA NCode® include cel mai eficient inhibitor NBPT, inhibitor îmbunătăţit, de ultimă generaţie, care oferă protecţie avansată împotriva volatilizării azotului amoniacal. Aplicarea acestui produs are ca rezultat reducerea pierderii de azot, ceea ce înseamnă mai mult azot disponibil pentru cultură.

ENPro logo_RED_nENPro® este cea mai nouă tehnologie de protecţie a azotului FĂRĂ PIERDERI PRIN LEVIGARE şi FĂRĂ EMISII DE GAZE CU EFECT DE SERĂ.

Azotul reprezintă unul dintre cei mai importanţi nutrienţi pentru plante. El este considerat motorul dezvoltării dar s-a dovedit că, în medie, este absorbit doar jumătate din azotul aplicat plantelor.

Există o soluţie pentru a reduce această pierdere semnificativă!
Rentabilă pentru agricultură şi prietenoasă cu mediul înconjurător: tratarea fertilizanţilor pe bază de azot cu inhibitori de nitrificare.
ENPro® reduce semnificativ pierderile prin levigare ce afectează în mod direct rentabilitatea, garantând mai mult azot disponibil pentru plante şi producţii mai bune din punct de vedere cantitativ şi calitativ.
ENPro® reduce semnificativ pierderile de azot prin denitrificare dar şi apariţia gazelor cu efect de seră, unii dintre cei mai nocivi poluanţi ai atmosferei.
ENPro® permite fermierilor să planifice şi să gestioneze mai eficient calendarul de fertilizare deoarece oferă independenţă crescută faţă de condiţiile meteorologice.

RECOMANDAREA ECOFOL! Produsul DURASOL ASN+Mg ENPro® (24-0-0+25SO3+6MgO+DMPP) este un îngrăşământ NS (sulfat de amoniu) foarte eficient, cu protecţie pentru magneziu şi azot, prin tehnologia ENPro®. Produsul oferă o rată ridicată de absorbţie a azotatului de amoniu şi a nitraţilor de către cultură, cu efect de eliberare lentăde până la 90 de zile de la aplicare.

ecofol dreamstime_xxl_b

Datorită angajamentului tot mai mare al omenirii faţă de problemele de mediu, controlul gazelor eliberate în atmosferă devine din ce în ce mai strict. În multe ţări din lume au fost introduse regulamente ce restricţionează utilizarea ureei standard. În Germania, de la 1 februarie 2020, utilizarea ureei standard este interzisă. Ureea poate fi aplicată ca îngrăşământ de bază numai dacă este tratată cu inhibitor de urează (Bundesgesetzblatt Teil I Nr. 32). În Franţa, începând din sezonul 2019-2020, au fost introduse recomandări privind utilizarea îngrăşămintelor cu inhibitori (NBPT, DMPP, DCD). Este doar o chestiune de timp până la interzicerea utilizării ureei fără inhibitori şi în celelalte ţări ale Uniunii Europene. Agricultorii vor fi amendaţi şi/sau vor plăti impozite mai mari dacă emisiile nocive din ţara lor nu sunt reduse sub nivelurile impuse.

Viitorul agriculturii constă în eficientizare prin fertilizare fără pierderi. Ecofol lucrează intens pentru acest viitor! Contactaţi acum reprezentanţii Ecofol pentru mai multe informaţii şi soluţii personalizate.
Ecofol – Time for Succes!

ecofol logo mare_nEchipa Ecofol România

Vizualizat: 217 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

ASTĂZI, DECIZIE GUVERN PENTRU PLATA SUBVENȚIILOR APIA ALE FERMIERILOR!

ASTĂZI, DECIZIE GUVERN PENTRU PLATA SUBVENȚIILOR APIA ALE FERMIERILOR!

04 decembrie 2020 - 18:04

START PLATĂ SUBVENȚIE APIA! Guvernul a adoptat astăzi, 4 decembrie 2020, în ședință, o hotărâre prin care a alocat 176 de milioane de lei pentru plata restanțelor la subvenția APIA pentru motorina utilizată în agricultură în trimestrul 2 al anului 2020.

ANUNȚ APIA DE ASTĂZI! PLATA AJUTORULUI DE CRIZĂ!

ANUNȚ APIA DE ASTĂZI! PLATA AJUTORULUI DE CRIZĂ!

04 decembrie 2020 - 17:29

TERMEN APIA 14 DECEMBRIE 2020! Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în data de 03 decembrie 2020, a fost publicată în Monitorul Oficial Partea I, ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 205/20220 privind aprobarea Schemei de ajutor de stat pentru susținerea activității producătorilor din sectorul vitivinicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.

MESAJ AFIR DE ASTĂZI: AJUTORUL DE 50.000 DE EURO PENTRU TINERII FERMIERI!

MESAJ AFIR DE ASTĂZI: AJUTORUL DE 50.000 DE EURO PENTRU TINERII FERMIERI!

04 decembrie 2020 - 17:08

OFICIAL! Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a finalizat evaluarea tuturor cererilor tinerilor fermieri pentru finanțarea exploatațiilor agricole, depuse în sesiunea derulată la nivel național și, pentru prima oară, în diaspora la nivelul întregii Uniuni Europene, în perioada 15 iulie – 15 octombrie 2020, anunță AFIR, într-un comunicat transmis pentru AGROINFO.

VEȘTI DE LA BRUXELLES! CE-I AȘTEAPTĂ PE FERMIERII ROMÂNI!

VEȘTI DE LA BRUXELLES! CE-I AȘTEAPTĂ PE FERMIERII ROMÂNI!

04 decembrie 2020 - 08:29

CONCLUZII ALARMANTE. „Agricultura UE nu este pe direcția bună pentru a atinge țintele de mediu și climă” conform unui studiu comandat chiar de Comisia Europeană. Rezultatele studiului nu sunt deloc îmbucurătoare pentru fermierii europeni și, implicit, pentru fermierii din România.

PUBLICATĂ ÎN MONITORUL OFICIAL! SUBVENȚIA APIA DE 500 DE EURO PE HECTAR!

PUBLICATĂ ÎN MONITORUL OFICIAL! SUBVENȚIA APIA DE 500 DE EURO PE HECTAR!

04 decembrie 2020 - 08:02

ÎN VIGOARE! Schema de ajutor de stat în valoare de 500 de euro pe hectar acordată producătorilor din sectorul vitivinicol în contextul crizei economice generate de pandemia de COVID-19 a fost publicată joi, 3 decembrie 2020, în Monitorul Oficial. Este în vigoare, iar Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) poate demara primirea cererilor. Important! Solicitanții vor avea doar 7 zile la dispoziție pentru depunerea actelor. Subvenția de 500 de euro/ha este plătită până la limita de 200 de hectare.

SUBVENȚII APIA CU TERMEN DE PLATĂ 31 DECEMBRIE 2020!

SUBVENȚII APIA CU TERMEN DE PLATĂ 31 DECEMBRIE 2020!

04 decembrie 2020 - 07:39

BANII CARE VOR AJUNGE ÎN CONTURILE FERMIERILOR PÂNĂ LA 31 DECEMBRIE 2020! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) are termen 31 decembrie 2020 pentru achitarea unor subvenții cuvenite fermierilor pentru anul 2020. AGROINFO vă spune ce bani trebuie să ajungă în conturile dumneavoastră până-n ultima zi din acest an.

APIA: BANII TRANSFERAȚI ASTĂZI ÎN CONTURILE FERMIERILOR!

APIA: BANII TRANSFERAȚI ASTĂZI ÎN CONTURILE FERMIERILOR!

03 decembrie 2020 - 16:02

COMUNICAT APIA. Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, începând cu data de 02 decembrie 2020, a demarat autorizarea plăților finale, ca diferență între cuantumul calculat și cuantumul acordat în avans pentru anul de cerere 2020. APIA anunță, într-un comunicat transmis pentru AGROINFO, că a transferat astăzi peste 94 de milioane de euro în conturile fermierilor.

OFICIAL MADR! VIN SUBVENȚIILE APIA RESTANTE!

OFICIAL MADR! VIN SUBVENȚIILE APIA RESTANTE!

03 decembrie 2020 - 15:32

DECIZIE. Ministerul Agriculturii anunță că a alocat peste 800 de milioane de lei pentru plata ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură, aferent anului de cerere 2020. Proiectul de hotărâre de Guvern este în dezbatere publică pe site-ul oficial al MADR.

FRAUDE BANI EUROPENI! ROMÂNIA, AVERTIZATĂ DE UE!

FRAUDE BANI EUROPENI! ROMÂNIA, AVERTIZATĂ DE UE!

03 decembrie 2020 - 14:51

NOTIFICARE DE LA UE! Astăzi, 3 decembrie, Comisia a decis să trimită avize motivate Irlandei și României din cauza neîndeplinirii obligației de a comunica transpunerea normelor UE în legislația lor națională privind combaterea fraudelor vizând interesele financiare ale Uniunii prin intermediul dreptului penal, anunță un comunicat al Reprezentanței în România a Comisiei Europene, transmis pentru AGROINFO.

STÂNELE ȘI EFECTIVUL DE OVINE DIN MUNȚII ROMÂNIEI S-AU ÎNJUMĂTĂȚIT!

STÂNELE ȘI EFECTIVUL DE OVINE DIN MUNȚII ROMÂNIEI S-AU ÎNJUMĂTĂȚIT!

03 decembrie 2020 - 09:38

PĂȘUNILE DIN MUNȚI, PUSTII. Crescătorii de oi nu mai urcă la munte cu turmele. Pajiștile montane nu mai sunt ocupate de animale ca altădată. Paradoxal, crescătorii se plâng că nu au pășuni, dar în munți numărul animalelor și al stânelor s-a înjumătățit. Munții sunt părăsiți pentru că fermierii nu sunt ajutați.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Fermy Show Ep. 1 -  Legea Mirosurilor

Fermy Show Ep. 1 - Legea Mirosurilor

Premieră Națională! Inovație Totală! Jurnalistul Catalin Roba și Fermy, specialistul animat (sau Agri 4.0) al revistei Ferma, despică firul în patru: Este momentul să afli cum e percepută Legea Mirosurilor în lumea lui Fermy!

NHR Agropartners - soluţii pentru viticultură Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta

Bancul zilei

Anunţ

Anunţ
Blondă, sexi, drăguţă, 90-60-90, atrăgătoare: vând tractor. Detalii