Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

SUBVENȚII APIA TRANSFERATE ÎN CONTURILE FERMIERILOR!

Publicat: 08 aprilie 2019 - 08:52
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

PLATA SUBVENȚIILOR! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a transmis pentru AGROINFO ce sume s-au virat și câți fermieri au primit, până acum, plățile compensatorii pentru zonele defavorizate și pentru fermele de porci și păsări. Sunt plăți compensatorii pentru Măsura 13 - zone defavorizate și Măsura 14 - plăți pentru bunăstarea animalelor, aferente anului de campanie 2018. Informațiile sunt extrase din baza de date APIA la data de 3 aprilie 2019.

MĂSURA 13 - PLĂȚI COMPENSATORII PENTRU ANUL 2018

Măsura 13 Plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale sau cu alte constrângeri specifice - Plata compensatorie zona montană - 208.413 de fermieri autorizați la plată, suma totală autorizată la plată este 104.189.157,06 euro
Măsura 13 Plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale sau cu alte constrângeri specifice - Plăți compensatorii pentru alte zone care se confruntă cu constrângeri naturale semnificative - 166.969 de fermieri autorizați la plată, suma totală autorizată la plată este 144.758.003,81 euro
Măsura 13 Plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale sau cu alte constrângeri specifice - Plăți compensatorii pentru alte zone afectate de constrângeri specifice - 2.694 de fermieri autorizați la plată, suma totală autorizată la plată este 5.740.362,54 euro.

masura-13-2019-bun_b

MĂSURA 14 - PLĂȚI ÎN FAVOAREA BUNĂSTĂRII ANIMALELOR, PORCI ȘI PĂSĂRI, PENTRU ANUL 2018

Măsura 14 - Plăți în favoarea bunăstării animalelor- sector porcine - 221 de fermieri autorizați la plată, suma totală autorizată la plată este 43.195.972,47 euro
Măsura 14 - Plăți în favoarea bunăstării animalelor- sector păsări - 258 de fermieri autorizați la plată, suma totală autorizată la plată este 59.565.162,60 euro.

Vizualizat: 3448 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

APAN Agriculture Equipments împreună cu producătorul finlandez TUME a prezenta la Indagra 2019 semănătoarea Nova Combi Star 4000. Semănătoarea Nova Combi Star este o semănătoare directă în mirşite, cu disc de pregătire şi fertilizare pentru cereale păioase.

Interviu cu Endre KOVÁCS, reprezentat Tume pentru România, Ungaria şi Serbia

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere! Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Bancul zilei

De mare ajutor

De mare ajutor
Un preot observă pe cealaltă parte a străzii un copil care nu ajungea la sonerie, deşi se chinuia de numa', numa'. Detalii