Adama
Agreena
AGRICOVER

Soluții de criză: Fertilizare cu Azot și Fosfor la costuri cu 30% mai mici

Publicat: 17 martie 2022 - 15:36
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Fermierii români se confruntă cu presiuni uriașe la începutul acestui sezon: lipsa stocurilor la îngrășămintele de bază din cauza crizei energetice, explozia prețurilor la uree, azotat și NPK-uri, scumpirea combustibililor auto. 

SoluÈ›ii de criză_ Fertilizare cu Azot È™i Fosfor la costuri cu 30% mai mici _bDin fericire, există furnizori care sar în ajutorul fermierilor cu soluții pentru controlul costurilor. În articolul de azi vă prezentăm tehnologii de fertilizare cu azot si fosfor ce reduc cu 30% costurile față de variantele convenționale. Chemark Rom, în parteneriat cu UAB Bioenergy Lituania, recomandă fermierilor români să-și îmbunătățească schema de fertilizare pentru a reduce costurile cu îngrășămintele de bază. Găsiți în cele 2 minute din videoclipul de mai jos detaliile despre aceste alternative la fertilizanții clasici, precum și o foarte utilă comparație de cost/ha. 

 

De ce sunt eficiente soluțiile UAB Bioenergy LT? 


UAB Bioenergy LT este un producător cu peste 20 de ani de experiență în soluții de nutriția plantelor, prezent de 5 ani și pe piața din România. Preparatele biologice realizate în centrul de cercetare și producție din Lituania sunt deja utilizate pe scară largă de fermieri din Țările Baltice, Bulgaria, Polonia, Germania și Franța! Îngrășămintele clasice au pierderi de până la 60% prin blocare, levigare si volatilizare și în plus, au devenit foarte scumpe. UAB Bioenergy Lituania vine in ajutorul fermierilor prin AZOFIX Plus și FOSFIX Plus – douăproduse "cost-efficient" pe bază de bacterii care disponibilizează în sol cantități importante de azot  și fosfor, nutrienții cu cel mai mare impact asupra producției. Fermierii au astfel posibilitatea de a reduce semnificativ cantitățile de îngrășăminte convenționale aplicate la sol și implicit, costurile de producție. 

Cereți mai multe detalii direct la telefon  sau pe WhatsApp 0734 551 551. Aflați mai multe și pe site-ul www.chemarkrom.ro  distribuitor național cu programe suport pentru fermieri și experți tehnici înalt calificați pentru înființarea și îngrijirea culturilor agricole. 

 

Vizualizat: 1837 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Plugurile Ovlac Mini pentru agricultura conservativă

Plugurile Ovlac Mini pentru agricultura conservativă

Forma trupiţelor şi design-ul special al plugurilor Ovlac Mini permite amestecarea resturilor vegetale şi a solului, chiar în condiţii de secetă. Plugurile Mini sunt recomandate pentru arătura superficială, de mică adâncime, după culturile de vară şi permite combaterea mecanică a buruienilor. Cadru "on-land" permite o viteză mare de înaintare cu un consum mic de combustibil.

Un interviu cu Marius Mitra - reprezentant Ovlac în România

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Întrebare

Întrebare
Î: De ce nu pot lucra pisicile la calculator? Detalii