Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

ȘEF pentru APIA!

Publicat: 05 noiembrie 2019 - 14:12
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

ANUNȚ PUBLICAT LUNI! Nici bine nu a fost anunțat noul ministru liberal al Agriculturii că Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a și publicat luni, 4 noiembrie 2019, un anunț prin care scoate la concurs funcția de șef APIA Olt. Este vacant postul de director executiv.

Imediat ce s-a anunțat că locul ministrului Petre Daea este luat de noul ministru al agriculturii, liberalul Adrian Oros, la Ministerul Agriculturii și la APIA au început să curgă brusc anunțurile pentru ocuparea prin concurs a unor funcții de conducere în agenții. Primul anunț a fost postat de MADR în după-amiaza zilei de luni, 4 noiembrie, concurs pentru ocuparea funcției de director general al Agenției Domeniilor Statului, iar al doilea anunț, în aceeași zi, de conducerea centrală APIA, pentru ocuparea funcției de director executiv APIA Olt.  

Potrivit site-ului oficial APIA, funcția de director executiv la APIA Olt, scoasă la concurs de APIA Aparat Central, este deținută, în prezent, de Doru Daniel Neacșu.

Concursul va avea loc la sediul aparatului central al APIA din Bucureşti (Bulevardul Carol I nr. 17, sector 2) în data de 05.12.2019 ora:10ºº ( probă scrisă ), iar interviul se va susține în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.
Condiţii de participare:

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 483, alin. (2), lit. a) – e) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu completările ulterioare.
- studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
- vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice: 7 ani;
- să fie absolvenți cu diploma ai studiilor universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice;
- să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I;
- să nu aibă o sancţiune disciplinară neradiată, în condiţiile legii.
Observații concurs:

Dosarele de înscriere pentru participare la concurs se depun la sediul aparatului central din Bucureşti, Bulevardul Carol I nr.17, sector 2, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului pe site-ul instituției (www.apia.org.ro), respectiv în perioada 04.11.2019 – 25.11.2019, se spune în anunțul APIA.

Vizualizat: 2969 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Dronele devin o opţiune pentru agricultură

IQ Robotics, o companie românească cu sediul în Braşov, a adus la INDAGRA o dronă pentru aplicarea tratamentelor fito-sanitare, care a stârnit interesul multor fermieri. Drona este controlată prin calculator, de unde i se stabileşte harta şi misiunea, având o autonomie de zbor între 10 şi 15 minute, în funcţie de complexitatea operaţiunii şi condiţiile de lucru.

Reporter: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Restricţii circulaţie

Restricţii circulaţie
Moscova, anii ’50. Interdicţie de ieşire din casă între orele 21.00 şi 06.00.  Detalii