Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

SCHIMBĂRI ATESTATUL DE PRODUCĂTOR!

Publicat: 03 aprilie 2017 - 15:57
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ÎN VIGOARE! Atestatul de producător este valabil un an de la data emiterii, iar producătorii agricoli nu mai trebuie să-l vizeze semestrial, anunță un Ordin al ministrului agriculturii care modifică Legea 145/2014, publicat astăzi, 3 aprilie 2017, în Monitorul Oficial.

În vechea formulare, valabilitatea atestatului de producător era de un an calendaristic de la data emiterii și se viza semestrial, prin aplicarea ștampilei și semnăturii primarului comunei, orașului, municipiului, sectorului municipiului București, după caz (Legea 145/2014, art.3, alin.2).

Odată cu intrarea în vigoarea a Ordinului ministrului agriculturii, valabilitatea atestatului de producător este de un an și nu mai necesită vize semestriale. De asemenea, din formularul de atestat de producător au fost eliminate rubricile legate de vizele semestriale. 

atestat-producator_b

Vizualizat: 11233 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ospitalitatea românilor, un brand de ţară

Ospitalitatea românilor, un brand de ţară

Katharina Seuser, preşedintele Reţelei Europene a Jurnaliştilor din Agricultură (ENAJ), s-a arătat copleşită de căldura cu care a fost primită şi de interacţiunea cu oamenii pe parcursul celor cinci zile ale turului organizat de Asociaţia Presei Agricole din România la sfârşitul lunii iunie, când am realizat şi acest scurt interviu.

GENETICA WWS, CAMPIOANA UNGARIEI CEA MAI MARE EXPOZIŢIE ZOOTEHNICĂ DIN UNGARIA CUM FACI 80 DE TONE DE VARZĂ PE HECTAR

Bancul zilei

Cum se urcă pe cal

Cum se urcă pe cal
Sir se urcă pe cal invers, cu spatele în faţă... Detalii