ADAMA 22
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Revystar® Flex conţine cel mai nou triazol de la BASF, fiind eficient chiar şi pe vreme dificilă

Publicat: 14 februarie 2022 - 09:59
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Vremea a fost dintotdeauna un factor de stres pentru fermieri, dar în ultimii ani pare să pună probleme din ce în ce mai mari. 

1_b

Schimbarea climatică se vede cel mai bine primăvara în alternanţele foarte mari de temperatură de la zi la noapte. Acest fenomen pune probleme nu doar plantelor de cultură, ci şi produselor de protecţia plantelor.

Pentru aceasta, BASF a creat cel mai nou triazol, cu spectru larg de combatere a bolilor. Pachetul fungicid Revystar conţine substanţa activă Revysol®, noul triazol creat de BASF, şi metrafenona din fungicidul Flexity®. Este eficient chiar şi în cazul alternaţelor mari de temperatură şi reprezintă o soluţie ideală pentru momentul primului tratament la cultura de cereale păioase.

Cele două fungicide acţionează sinergic pentru protecţia culturilor de grâu şi orz. Spectrul său de combatere este larg şi include majoritatea bolilor întâlnite la momentul primului tratament: făinarea, ruginile, septorioza, ramularia, arsura frunzelor sau pătarea reticulară.

Vezi ce spun fermierii români despre Revystar® Flex

Pachetul Revystar® Flex conţine 15 litri de Revystar® şi 5 litri de Flexity®, o cantitate suficientă pentru tratarea unei suprafeţe de 20 ha.

Revysol® (mefentrifluconazol) este cel mai nou triazol creat de BASF. Substanţa activă aparţine grupului de inhibitori ai biosintezei sterolului, fiind primul izopropanol – azol care oferă o eficacitate unică împotriva unui spectru larg de boli care nu sunt uşor de controlat de către triazolii deja existenţi pe piaţă.

Flexity® (metrafenonă), un fungicid care are la bază  cea mai bună substanţă împotriva făinării, deoarece controlează agentul patogen în toate etapele de dezvoltare ale acestuia

revystar-spectru_b

Revystar® Flex este perfect adaptat noilor condiţii climatice

Revystar® Flex poate fi aplicat pe o perioadă mai lungă de timp, fiind mult mai eficient decât produsele concurente şi asigurând o selectivitate excelentă faţă de grâu şi orz. Mai mult, poate fi utilizat cu încredere şi în perioade cu alternanţe mari de temperatură între zi şi noapte, sau cu vreme capricioasă şi instabilă care limitează semnificativ eficacitatea fungicidelor şi perioada de aplicare a acestora.

Testele efectuate timp de 3 ani de BASF au arătat că utilizarea Revystar® Flex oferă cu până la 8 ore mai mult timp pentru tratament în timpul unei zile. Datorită independenţei faţă de vreme, Revystar® Flex poate fi aplicat chiar şi la 4°C (Interval cuprins între 4°C – 27°C). Asta face ca intervalul orar în care se poate aplica tratamentul fungicid să fie cuprins între orele6:00şi 24:00, ceea ce înseamnă că fermierii au cu 8 ore mai mult timp pe zi pentru efectuarea tratamentului.

revystar-tratament_b

Mai mult, graţie formulării sale moderne, Revysol® este absorbit de către plante imediat după aplicare şi poate fi translocat de 24 ori mai rapid în plantă comparativ cu triazolii convenţionali pentru un efect curativ de excepţie împotriva agenţilor patogeni. Pachetul fungicid Revystar® Flex oferă astfel fermierilor posibilitatea de a asigura o producţie mare datorită independenţei faţă de condiţiile meteo şi a eficacităţii foarte bune împotriva unui spectru larg de boli.

revystar-timp-aplicare_b

Cum se aplică Revystar® Flex

Pachetul fungicid Revystar® Flex este recomandat să fie aplicat ca prim tratament la grâu şi orz. Momentul de aplicare recomandat este de la alungirea tulpinii şi până la apariţia frunzei stindard (stadiile BBCH 30 – 37). Doza recomandată de aplicare este de 0,75 l/ha Revystar® + 0,25 l/ha Flexity®.

Pentru a găsi momentul optim de aplicare şi estimarea performanţei produsului vă invităm să folosiţi instrumentul interactiv de pe site-ul BASF.

revystar_flex_1_b

Fiecare achiziţie de Revystar® Flex îţi poate aduce bani în cont. Participă la promoţia ”Câştigi mai mult cu BASF”, descarcă şi completează voucherele aferente, trimite-le către BASF pe WhatsApp împreună cu documentele doveditoare şi vei primi banii în cont. Detalii despre promoţiile active pentru produsul Revystar® Flex poţi găsi pe site-ul BASF, în secţiunea Promoţii.

Vizualizat: 766 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

APROBAT ASTĂZI de Guvern: Bani pentru APIA!

APROBAT ASTĂZI de Guvern: Bani pentru APIA!

18 mai 2022 - 20:22

Guvernul a aprobat astăzi proiectul de investiții „Servicii de dezvoltare și extindere a sistemului informatic al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură de gestionare a cererilor de plată”, anunță un comunicat al Ministerului Agriculturii transmis Agroinfo. 

Șeful APIA ASTĂZI, discuții cu fermierii, crescătorii de animale!

Șeful APIA ASTĂZI, discuții cu fermierii, crescătorii de animale!

18 mai 2022 - 20:00

Astăzi, 18 mai 2022, seria conferințelor de informare a fermierilor, demarată de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) pentru promovarea exclusivă a măsurilor delegate de AFIR - Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale către APIA din Programul National de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, a ajuns la Piatra Neamț.

Prețul grâului a urcat la 435 euro/tonă! Ce spun fermierii români!

Prețul grâului a urcat la 435 euro/tonă! Ce spun fermierii români!

18 mai 2022 - 13:13

România cultivă cereale pe milioane de hectare. Cele mai recente date indică o posibilă creștere a producției dacă vremea va ține cu fermierii. De altfel, situația în care se află cerealele din Rusia și Ucraina face loc noilor competitori care ar putea veni de la noi din țară. Prețul grâului a urcat la 435 euro/tonă, cel mai mare înregistrat vreodată. 

Ajutorul APIA 5.000 euro/fermă! Beneficiari, condiții, acte, termen plată!

Ajutorul APIA 5.000 euro/fermă! Beneficiari, condiții, acte, termen plată!

18 mai 2022 - 08:00

Ministerul Agriculturii a publicat, în dezbatere, pe site-ul oficial, procedura de implementare aferentă măsurii "Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile și de la bugetul de stat pentru activități specifice din domeniul industriei agroalimentare". Condiții, acte, termen pentru micrograntul APIA, ajutorul de 5.000 euro/fermă.

Oierii Ghiță Ciobanul, Ionică Sterp, ASTĂZI la Guvern! Subvenții și pășuni pentru crescătorii de oi!

Oierii Ghiță Ciobanul, Ionică Sterp, ASTĂZI la Guvern! Subvenții și pășuni pentru crescătorii de oi!

17 mai 2022 - 20:39

Premierul Nicolae Ciucă i-a primit marţi, la Palatul Victoria, pe reprezentanţii Asociaţiei Profesionale a Ciobanilor, transmite Guvernul. 

Comunicat APIA de ASTĂZI!

Comunicat APIA de ASTĂZI!

17 mai 2022 - 16:46

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice încheierea Campaniei de depunere fără penalități a Cererilor unice de plată.

De la anul, adio subvenții pe hârtii!

De la anul, adio subvenții pe hârtii!

17 mai 2022 - 08:18

Din 2023, odată cu noua politică agricolă comună, obținerea ajutoarelor europene, a subvențiilor, nu va mai fi o competiție de hârtii pentru fermierii, crescătorii români de animale. Va conta performanța și nu respectarea unor criterii stabilite anapoda de niște funcționari, a spus ministrul agriculturii, Adrian Chesnoiu. 

Ce trebuie să facă un fermier român ca să obțină un ajutor de 15 milioane de euro!

Ce trebuie să facă un fermier român ca să obțină un ajutor de 15 milioane de euro!

17 mai 2022 - 07:40

Ministrul agriculturii, Adrian Chesnoiu, a anunțat luni, la TVR1, că a fost majorată suma acordată fermierilor români care se orientează spre procesarea produselor agricole primare. De anul viitor, din 2023, aceștia vor putea obține 15 milioane de euro din bani europeni. Care este condiția esențială pentru o astfel de sumă? 

APIA OFICIAL ASTĂZI: Start plată! Sume pe hectar sprijin cuplat vegetal!

APIA OFICIAL ASTĂZI: Start plată! Sume pe hectar sprijin cuplat vegetal!

16 mai 2022 - 10:59

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că astăzi, 16 mai 2022, a demarat autorizarea la plată a schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal Campania 2021.

AFIR: Bani transferați în luna mai în conturile fermierilor, peste 60 milioane euro!

AFIR: Bani transferați în luna mai în conturile fermierilor, peste 60 milioane euro!

16 mai 2022 - 07:05

Beneficiarii Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR) au primit, în perioada 14 aprilie – 10 mai 2022, fonduri europene nerambursabile în valoare totală de 60,71 milioane euro. Prin aceste plăți, AFIR decontează cheltuielile realizate în cadrul proiectelor de investiții în agricultură și dezvoltare rurală, precum și angajamente pentru măsurile de mediu și climă, anunță AFIR, într-un comunicat transmis Agroinfo. 

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Cooperativa Agricolă Someş-Arieş la Agraria 2022

Cooperativa Agricolă Someş-Arieş la Agraria 2022

Prototipul ideal al Bălțatei românești în viziunea Cooperativei Agricole Someş-Arieş la Agraria 2022! Un interviu cu Călin Fărgaciu, membru fondator al asociaţiei transilvănene

Tractoare de colecție în combinație cu utilaje din gama actuală KRONE! Imagini rare Robotul autonom Horsch Primul robot de furajare LELY VECTOR din România în ferma Peica!

Bancul zilei

Gospodina

Gospodina
E rău atunci când soţia nu ştie să gătească... Detalii