Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

REGULILE JOCULUI, SCHIMBATE pentru SUBVENȚIILE FERMIERILOR!

Publicat: 06 decembrie 2018 - 18:31
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

AJUTOR MAI MARE TINERILOR FERMIERI! CEI CARE DECID TREBUIE SĂ FIE APROPIAȚI DE FERMIERI! Comisarul european pentru Agricultură, Phil Hogan, a declarat, la Conferința UE "Viitorul alimentației și al agriculturii: alimente pentru gândire", că propunerile Comisiei Europene pentru viitoarea PAC post 2020 va schimba regulile jocului pentru plățile directe ale fermierilor. Se va pune accent pentru ajutor acordat tinerilor, pe decizii luate de statele membre UE și mai puțin de Bruxelles.

În timpul unui amplu interviu acordat la Conferința privind perspectivele din 2018, comisarul UE pentru agricultură, Phil Hogan, a subliniat că propunerea Comisiei privind PAC 2021-2027 poate fi un "schimbător de joc", oferind rezultate mai bune pentru fermierii și cetățenii europeni, în ceea ce privește protecția mediului și provocarea climatică.

O politică cu adevărat modernă pentru alimentație, agricultură și dezvoltare rurală trebuie să obțină rezultate mai clare și mai eficace. Propunerile noastre includ cerințe importante și specifice ale UE care vor spori ambiția de mediu și climă.

Trebuie să ajutăm tinerii care doresc să se angajeze în agricultură, deoarece tinerii agricultori sunt catalizatorul schimbării și modernizării și, într-un mediu din ce în ce mai global și mai competitiv, ei reprezintă cheia pentru îmbunătățirea avantajului competitiv al Europei.

Politica noastră comercială, care creează anual mii de locuri de muncă, contribuie în mod semnificativ la creșterea și vitalitatea comunităților rurale din întreaga Uniune. Trebuie să continuăm să sprijinim comunitățile rurale, în conformitate cu concluziile Declarației Cork 2.0.

Soluția noastră este un nou model de livrare, care regândește nu numai instrumentele pentru a obține rezultate mai bune, ci se asigură că deciziile cheie sunt luate la nivel național sau regional, mai degrabă decât la Bruxelles.

Propunem o mai mare subsidiaritate pentru statele membre și regiuni, deoarece credem că factorii de decizie cheie ar trebui să fie mai apropiați de cei asupra cărora deciziile lor vor avea un impact direct, a declarat comisarul Phil Hogan.

Conferința UE despre previziunile privind agricultura, care în acest an are titlul "Viitorul alimentației și al agriculturii: alimente pentru gândire", a devenit reuniunea anuală esențială a factorilor politici și a părților interesate, oferind o oportunitate unică de a angaja și de a discuta viitorul agriculturii în Europa și provocările care stau în față.

Vizualizat: 4047 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!