Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Profită de pachetul promoțional BASF pentru floarea-soarelui Clearfield Plus

Publicat: 15 martie 2019 - 13:45
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Alege un duo răsărit pentru recolte bogate și poți trata gratis 14% din suprafață

Promotie_PulsarPlus_Pictor_678x381_b

Recoltele bogate sunt visul oricărui fermier. Cei mai buni hibrizi, cele mai bune condiții, cele mai bune produse. Cu toate se îmbină în lanțul tehnologic pentru a da recolte de calitate și însemnate cantitativ. Acesta este și motivul pentru care companiile de semințe, în colaborarea cu BASF, au creat sistemul de producție Clearfield® Plus pentru floarea-soarelui: hibrizi de ultimă generație, toleranți la erbicid și Pulsar® Plus, un produs inovator.

BASF vine în acest sezon cu o nouă ofertă promoțională de neratat: pachetul Pulsar® Plus și Pictor®: un duo răsărit pentru recoltele tale. Practic, la fiecare 50 de litri de erbicid Pulsar® Plus cumpărați primești gratuit și 2 litri de fungicid Pictor®. Vei putea astfel să tratezi gratis 14% din suprafața cultivată cu floarea-soarelui Clearfield® Plus. Poți afla informații suplimentare despre pachetul promoțional de la reprezentanții BASF sau de la distribuitorii de inputuri din toată țara.

Pe lângă avantajul prețului, oferta BASF are și alte beneficii pentru cultivatorii de floarea-soarelui Clearfield® Plus. Față de soluțiile generice, pe bază de imazamox, erbicidul Pulsar® Plus are o formulare inovatoare, cu numeroși co-formulanți, ce îmbunătățesc aderența produsului pe suprafața buruienilor. Ca urmare, substanța activă va fi preluată de buruieni chiar și de două ori mai rapid. O combatere mai rapidă a buruienilor elimină competiția și lasă mai multă apă și nutrienți în sol pentru plantele de cultură.

Erbicidul Pulsar® Plus nu oferă doar un spectru larg de combatere a majorității buruienilor dificile, mono și dicotiledonate, ci poate combate și speciile de Lupoaie (Orobanche cumana). Momentul de aplicare este flexibil, iar combaterea este de lungă durată. Astfel, dintr-o singură trecere, poți scăpa complet de problema buruienilor, concentrându-te asupra celorlalte aspecte din lanțul tehnologic.

Cel de-al doilea produs din pachetul promoțional, fungicidul Pictor®, este cunoscut și folosit de majoritatea fermierilor profesioniști din România și Europa. Pictor® și-a dovedit de fiecare dată eficacitatea deosebită în combaterea celor 4 boli devastatoare ale florii-soarelui: putregaiul alb (Sclerotinia) pe tulpini și calatidiu, pătarea frunzelor şi frângerea tulpinilor (Phomopsis) pe tulpină, pătarea neagră (Phoma) pe tulpină și alternarioza (Alternaria) pe tulpină și frunze.

Pe lângă protecția oferită, Pictor® are și beneficiul tehnologiei AgCelence®, grație efectului de vitalizare stay-green. Efectul de înverzire ajută plantele să reziste mai bine factorilor de stres, iar semințele pot acumula mai multă substanță. Aceste avantaje fac ca tratamentele cu Pictor® să se amortizeze foarte ușor, generând sporuri semnificative de producție, dar și recolte mai ușor vandabile, datorită calității superioare.

Pachetul promoțional Pulsar® Plus și Pictor® este disponibil la majoritatea distribuitorilor BASF. Pentru mai multe detalii, vizitează site-ul BASF sau contactează un reprezentant BASF.

Vizualizat: 2846 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Recoltat de grau pe coline cu combina Massey Ferguson 7360 PLI si Colina Harvesting

Recoltat de grau pe coline cu combina Massey Ferguson 7360 PLI si Colina Harvesting

#colinaharavesting #masseyferguson #MF7360PLI #combinaMF

Combina aparţine firmei Colina Harvesting, specializată în activităţi de recoltat şi fondată în 2019 de către Ionuţ Socaciu și Grațian Ştefănuţ. Combina Massey Ferguson Beta 7360 PLI a fost prima mare achiziţie a companiei. „Ne-am bazat mult pe nevoile fermierilor, de aceea am și ales o combină de recoltat performantă, de pantă, fiindcă zona unde activăm noi şi, în special, județul Cluj este o zonă de deal/colină - de aceea şi firma se numește Colina - de la zona unde activăm și Harvesting/recoltat", ne-a declarat Ionuţ Socaciu.

Massey Ferguson Beta 7360 PLI este pregătită pentru lucru în pantă şi dispune de un sistem de reglare şi "orizontalizare" automată electro-hidraulică până la: 20% transversal, 30% longitudinal ascendent şi 10% longitudinal descendent. Deşi headerul PowerFlow de 5,6 m poate fi considerat mic, pentru zona de deal este suficient. Sistemul de alimentare PowerFlow cu benzi transportoare nu lasă materialul să se adune la cuţite şi îl dirijează spre melc, care îl conduce la pick-up şi în aparatul de treierat.

Cabina SKYLINE cu încălzire şi aer conditionat, scaun operator Maximo Evolution cu suspensie pneumatică, cotieră şi joystick multifuncțional PowerGrip şi computer de bord Tech Touch oferă confort şi condiţii ideale de lucru. „Nu am avut niciodată probleme, doar reviziile și întreţinerea curentă. Nu avem angajați, lucrăm doar noi şi o îngrijim bine... trebuie să fii atent, să ai ureche muzicală. Întreținerea nu este costisitoare, facem de 2 ori/an revizie capitală (filtre de aer, uleiul de motor, ulei grupuri, ulei hidraulic) și întreținerea zilnică în campanie - în fiecare dimineață combina este «suflată» şi gresată", precizează Ionuţ Socaciu.

Află detalii despre oferta de utilaje Tehnodiesel de la reprezentanții companiei.• Dudeștii Noi, jud. Timiș - tel. 0256378003• Bonțida, jud. Cluj - tel. 0373 550 105

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

De ziua ta iubito...

De ziua ta iubito...
Ce i-a luat Bulă soţiei de ziua ei? Detalii