Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Agricultorii: Mistreţii ne distrug culturile de porumb

Publicat: 08 august 2013 - 13:01
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR) trage un semnal de alarmă cu privire la situaţia nefavorabilă în care se află producătorii agricoli, culturile de porumb ale acestora fiind distruse de mistreţi.

În acest sens, LAPAR a adresat o scrisoare deschisă ministrului agriculturii, Daniel Constantin, prin care îi solicită acestuia intervenţia penstru soluţionarea problemei. “Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România, federaţie reprezentativă a producătorilor agricoli, prin prezenţa vă aduce la cunoştinţă o situaţie dramatică pentru mulţi fermieri în ceea ce priveşte distrugerea unor importante suprafeţe de porumb datorată înmulţirii populaţiei de mistreţi. De asemenea, vă precizăm că impactul social este foarte mare deoarece îi afectează mai ales pe fermierii cu suprafeţe mici”, se arată în scrisoarea LAPAR.

Agricultorii solicită ajutorul ministrului lor în vederea soluţionării problemei prin intermediul Ministerului Mediului. “Vă rugăm să interveniţi pe lângă doamna Ministru Delegat Ape Păduri Piscicultura- Lucia Ana Varga- Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, pentru luarea măsurilor adecvate rezolvării acestui caz”,  adaugă reprezentanţii Ligii.

Vizualizat: 1230 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Valabri la Agromalim 2019

Valabri la Agromalim 2019

Compania Valabri este un furnizor recunoscut de tractoare, combine şi utilaje agricole noi şi second hand, precum şi piese de schimb. În ultimii trei ani, Valabri a început să comercializeze şi echipamente pentru sectorul zootehnic: hrănitori, adăpători, fronturi de furajare, separatoare şi cuşete, standuri contenţie animale şi alte elemente pentru dotarea fermelor.
Interviu cu Gregory Ladure, administrator Valabri SRL
Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Mewi la Agromalim 2019 ARTEX - Structuri uşoare acoperite Oferta Guttler la Agromalim 2019

Bancul zilei

Prin Londra

Prin Londra
Doi prieteni, un englez şi un chinez, se plimbau împreună prin Londra şi se bucurau de privelişte: Detalii