Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

Pascal Cassecuelle este noul Şef al diviziei de Crop Science al Bayer Romania, Bulgaria şi Republica Moldova

Publicat: 16 februarie 2017 - 13:40
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

De la începutul acestei luni, Pascal Cassecuelle a preluat conducerea diviziei Bayer Crop Science de la predecesorul său, Hernan Mora care îşi va continua activitatea în Argentina.

Cu o carieră începută în domeniul vânzărilor, în Franţa, Pascal a ocupat diferite funcţii de conducere la nivel naţional şi global în cadrul Diviziei Bayer Crop Science, în Asia şi America Latină. El a petrecut câţiva ani şi în cadrul Diviziei Bayer Environmental Sciences, fiind responsabil de pieţele emergente. Recent, s-a aflat la conducerea unui Proiect privind un proces global de transformare, desfăşurat la sediul Diviziei CropScience din Germania.

”Mă alătur echipei într-un moment extrem de interesant. În ultimii ani, Bayer a devenit un lider al industriei graţie echipei excepţionale, extrem de implicate şi a unor tehnologii de succes, precum Adengo, Infinito, Falcon, Yunta Quattro sau Nativo.Obiectivul meu este să duc mai departe aceste performanţe, lucrând alături de echipă şi partenerii noştri, astfel încât să fim siguri că fermierii din România, Bulgaria şi Moldova au acces la inovaţiile din domeniul protecţiei plantelor, seminţelor şi tehnologiilor digitale”, spune Pascal Cassecuelle, Crop Science Country Division Head, Romania, Bulgaria & Moldova.
”Agricultura modernă are un rol esenţial atunci când ne gândim la soluţii pentru a hrăni o planetă cu o populaţie în creştere, dar aceasta presupune şi o colaborare cu toate părţile interesate. În calitate de Preşedinte al AIPROM ─ Asociaţia Industriei de Protecţia Plantelor din Romania, sunt încântat să lucrez alături de aceştia pentru a ne asigura că fermierii pot continua să producă recolte de calitate, accesibile, în mod sustenabil, pentru care le suntem atât de recunoscători.”

Pascal-Cassecuelle_Bayer-Cr_b

Pascal Cassecuelle are 47 de ani şi a absolvit Paris Business School (ESCP – EAP) şi se va stabili în Bucureşti alături de soţia sa, Valerie.

Vizualizat: 548 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ospitalitatea românilor, un brand de ţară

Ospitalitatea românilor, un brand de ţară

Katharina Seuser, preşedintele Reţelei Europene a Jurnaliştilor din Agricultură (ENAJ), s-a arătat copleşită de căldura cu care a fost primită şi de interacţiunea cu oamenii pe parcursul celor cinci zile ale turului organizat de Asociaţia Presei Agricole din România la sfârşitul lunii iunie, când am realizat şi acest scurt interviu.

CUM FACI 80 DE TONE DE VARZĂ PE HECTAR ANGELO: BUNĂTĂŢI DIN INIMA DOBROGEI EUROFRUCT - PARADISUL CIREŞELOR

Bancul zilei

Cum se urcă pe cal

Cum se urcă pe cal
Sir se urcă pe cal invers, cu spatele în faţă... Detalii