Adama
Agrilevante-30sept
AGRICOVER

Pachetul fungicid Revystar® Flex, perfect adaptat noilor condiții climatice

Publicat: 03 februarie 2021 - 13:39
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Pentru grâu, condițiile meteo specifice momentului aplicării primului tratament sunt mereu imprevizibile. Deseori, fermierii se confuntă cu o variație mare de temperatură între zi și noapte, dar și cu vreme capricioasă și instabilă care limitează semnificativ eficacitatea fungicidelor și perioada de aplicare a acestora.

BASF_Revystar_Flex_b

Pentru a preveni această problemă, BASF Agricultural Solutions România a lansat un pachet fungicid de ultimă generație, care are performanțe stabile și selectivitate excelentă chiar și la temperaturi scăzute, precum și rezistență ridicată la ploaie.

Noul pachet Revystar® Flex se bazează pe două fungicide care acționează sinergic pentru a proteja grâul de boli:

  • Revysol® (mefentrifluconazol), cel mai nou triazol creat de BASF, care oferă o eficacitate unică împotriva unui spectru larg de boli care nu sunt ușor de controlat de către azolii deja existenți
  • Flexity® (metrafenona), un fungicid bazat pe cea mai bună substanță împotriva făinării

Testele efectuate de BASF au arătat că utilizarea Revystar® Flex oferă cu până la 8 ore mai mult timp pentru tratament pe zi. Datorită substanțelor active de top din componența sa, pachetul asigură protecția împotriva a numeroase boli care pot afecta grâul: făinarea, rugina galbenă, rugina brună, septorioza, arsura frunzelor de orz, pătarea reticulară a frunzelor de orz, ramularia sau rugina ovăzului.

Fermierii care decid să aleagă pachetul Revystar® Flex pot beneficia de o reducere de 5% dacă îl cumpără împreună cu 20 de litri de Medax® Top (față de prețul individual al produselor).

Explicații detaliate despre noul pachet se regăsesc în articolul dedicat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vizualizat: 2102 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Silobag-urile: depozitare la îndemână și cu costuri reduse

Silobag-urile: depozitare la îndemână și cu costuri reduse

Silobag-urile reprezintă o alternativă modernă și eficientă pentru depozitarea cerealelor, dar și a nutrețurilor. Versatilitatea lor, împreună cu costurile scăzute asociate, le fac un instrument deosebit de util pentru toți cei care doresc să își depoziteze produsele, fără să investească în construcția unor silozuri clasice sau magazii. Cum funcționează, puteți vedea în materialul următor.

Ești interesat de depozitare cereale în saci tip siloz?

0739 682 107

info@grainbags.ro

http://grainbags.ro/utilaje/

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Povestea porumbului de Cărpiniş Massey Ferguson a convins de la prima lucrare

Bancul zilei

Adevăr...

Adevăr...
Deoarece Dumnezeu nu reuşeşte să urmărească chiar totul, a creat bătrânele şi băncile din curte. Detalii