Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

OFICIAL APIA! FERMIERII CARE URMEAZĂ SĂ FIE INCLUȘI pe LISTELE DE PLATĂ pentru AJUTOR NAȚIONAL TRANZITORIU!

Publicat: 15 aprilie 2019 - 12:02
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

EXCLUSIV! AGROINFO nu lasă nicio întrebare de la fermieri fără răspuns. Am solicitat în scris directorului general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, să ne comunice câți fermieri mai sunt de autorizat pentru plata ajutoarelor naționale tranzitorii, aferente anului 2018, atât în sector zootehnic, cât și în sector vegetal. APIA ne-a comunicat situația la zi pentru aceste plăți!

Situația la data de 08.04.2019 se prezintă astfel:

ZOOTEHNIE

Pentru Ajutoarele Nationale Tranzitorii specia bovine sectorul lapte au rămas de autorizat 2.332 fermieri cu o valoare totală estimată de 1.123.027 euro. Cuantumul stabilit pentru acest ajutor este de 16,5777 euro/tona de lapte.

Pentru Ajutoarele Nationale Tranzitorii specia bovine sectorul carne au rămas de autorizat 4.829 fermieri cu o valoare totală estimată de 4.668.946 euro. Cuantumul stabilit pentru acest ajutor este de 76,0774 euro/cap de animal.

Pentru Ajutoarele Nationale Tranzitorii specia ovine au rămas de autorizat 1.527 fermieri cu o valoare totală estimată de 1.686.682 euro. Cuantumul stabilit pentru acest ajutor este de 4,8503 euro/cap de animal.

Pentru Ajutoarele Nationale Tranzitorii specia caprine au rămas de autorizat 432 fermieri cu o valoare totală estimată de 165.866 euro. Cuantumul stabilit pentru acest ajutor este de 4,8503 euro/cap de animal.

apia-oficial-15-aprilie_bANT-15-aprilie_b

VEGETAL

Pentru ajutoarele naționale tranzitorii în sectorul vegetal, pe Campania 2018, la data de 11 aprilie 2019, au mai rămas de autorizat un număr de aproximativ 20.000 de fermieri, cu o sumă totală de aproximativ 963.936 euro, informează șeful APIA, în răspunsul transmis pentru AGROINFO.

Vizualizat: 2559 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Geringhoff TruFlex Razor, un heder inovator

Geringhoff TruFlex Razor, un heder inovator

Recoltarea culturilor poate fi o mare provocare în anumite condiţii. Pentru lucrul pe suprafeţele cele mai neuniforme, Geringhoff a creat TruFlex Razor, un heder cu totul special, care combină un cadru cu trei secţiuni, o bară de tăiere complet flexibilă şi un tambur acţionat hidraulic segmentat, care asigură un flux uniform de material recoltat.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains

Bancul zilei

La restaurant

La restaurant
Chelnerul aleargă la masa unui client: Detalii