Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Noii hibrizi BASF de floarea-soarelui sunt disponibili la distribuitori. Cum puteţi profita de oferta promoţională?

Publicat: 25 martie 2020 - 11:46
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

BASF Agricultural Solutions România a lansat 8 pachete promoţionale atractive pentru floarea-soarelui Clearfield® şi Clearfield® Plus

oferte_floarea-soarelui_bas_b

România a o tradiţie îndelungată în cultivarea florii-soarelui, fiind prima ţară în care s-au cultivat hibrizi produşi pe scară comercială, pe baza liniilor androsterile. Tehnologia a cunoscut numeroase îmbunătăţiri, care au dus la creşterea calitatăţii, rezistenţei şi productivităţii hibrizilor. Compania BASF este prima din lume care a introdus o tehnologie prin care se rezolvă problema infestării cu buruieni în numeroase culturi. De altfel, sistemele de producţie Clearfield® şi Clearfield Plus au cunoscut repede succesul global.
Compania BASF şi-a marcat debutul în segmentul seminţelor de floarea-soarelui cu doi noi hibrizi premium: Coloris CL şi Loris CLP, pentru sistemele Clearfield®, respectiv Clearfield® Plus.

Din 2020, la BASF puteţi găsi şi seminţe de floarea-soarelui

Coloris CL este un hibrid de floarea-soarelui semitimpuriu Clearfield®, cu producţii stabile chiar şi în condiţii de stres climatic. Are performanţe mari şi e uşor de cultivat. Beneficiază de o vigoare excelentă, creştere rapidă şi o bună uniformitate în primăvară. Totodată, are toleranţă genetică ridicată la Orobanche, clasele A – G, dar şi la verticilioză şi mană.

Loris CLP este un hibrid de tip Clearfield® Plus cu producţie ridicată de ulei. Este potrivit pentru o tehnologie intensivă, oferind o bună vigoare timpurie. Are toleranţă mare la Orobanche şi la boli precum Phomopsis.

 prezentare-pachete-seminte-_b

Oferta BASF de seminţe şi produse de protecţie a culturii de floarea-soarelui
BASF marchează lansarea noilor hibrizi printr-o ofertă promoţională adecvată tuturor nevoilor cultivatorilor de floarea-soarelui. Cele 8 pachete promoţionale de floarea-soarelui pentru fermieri sunt valabile atât pentru sistemul Clearfield®, cât şi pentru Cleardield® Plus.

Agricultorii pot alege promoţii la sacii de seminţe de floarea-soarelui, la produsele de protecţie sau pot opta pentru întregul pachet tehnologic (seminţe şi produse de protecţia plantelor). Oferta este disponibilă, în limita stocului, la distribuitorii şi partenerii BASF din toată ţara. Pentru mai multe detalii, fermierii pot contacta reprezentantul zonal BASF.
Pachetele promoţionale BASF cuprind atât hibrizii cât şi produsele necesare pentru protecţia plantelor. Sunt disponibile următoarele pachete:

  • Ofertă seminţe floarea-soarelui Clearfield®
  • Ofertă erbicid Pulsar® 40 + fungicid Pictor® pentru floarea-soarelui Clearfield®
  • Ofertă erbicid Pulsar® 40 + erbicid preemergent Frontier® Forte
  • Ofertă pachet tehnologic pentru floarea-soarelui Clearfield®: seminţe şi produse pentru protecţia plantelor pentru 80ha
  • Ofertă pachet tehnologic pentru floarea-soarelui Clearfield®: seminţe şi produse pentru protecţia plantelor pentru 20ha
  • Ofertă seminţe floarea-soarelui Clearfield® Plus
  • Ofertă produse de protecţia plantelor pentru floarea-soarelui Clearfield® Plus
  • Ofertă pachet tehnologic pentru floarea-soarelui Clearfield® Plus: seminţe şi produse pentru protecţia plantelor pentru 20ha

Mai jos puteţi vedea pachetele detaliate. Pe site-ul BASF puteţi găsi mai multe detalii despre noii hibrizi Coloris CL şi Loris CLP sau despre oferta promoţională.

 CLP_Oferta1_b

La 7 saci cu seminţe de floarea-soarelui (hibrid Coloris CL) achiziţionaţi primiţi încă 1 sac gratuit.

 CL_Oferta2_b

Achiziţionaţi 100 de litri de erbicid Pulsar® 40 şi primiţi în plus 5 litri de fungicid Pictor®, cu care puteţi trata gratuit o suprafaţă de 10 hectare cu fungicid.

 CL_Oferta3_b

Achiziţionaţi 25 de litri de Pulsar® 40 şi primiţi gratis 4 litri de Frontier® Forte, de ajuns pentru a trata gratuit o suprafaţă  de 4 hectare.

 CL_Oferta4_b

Achiziţionaţi 28 de saci cu seminţe de floarea-soarelui Coloris CL plus 100 litri Pulsar® 40 şi primiţi gratuit încă 4 saci de seminţe plus 10 litri Pictor®, de ajuns pentru a trata gratis cu Pictor® o suprafaţă de 20 de hectare. Pentru această ofertă trebuie să contactaţi reprezentantul BASF.

 CL_Oferta5_b

La achiziţia a 7 saci de seminţe Coloris CL, plus 25l Pulsar® 40 primiţi gratis 1 sac de seminţe, 4l Frontier® Forte şi 1l de Pictor®. Trebuie să contactaţi reprezentantul BASF pentru a beneficia de această ofertă.

 CLP_Oferta1_b

La achiziţia a 7 saci de seminţe Loris CLP primiţi în plus 1 sac gratuit.

 CLP_Oferta2_b

Cumpăraţi 40l Pulsar® Plus şi primiti gratis 2l Pictor®, cu care puteţi trata o suprafaţă de 4ha. D

CLP_Oferta3_b

acă achiziţionaţi 7 saci cu seminţe de floarea-soarelui Loris CLP, plus 40 de litri de erbicid Pulsar® Plus şi primiţi gratis 1 sac de seminţe şi 3 litri de fungicid Pictor®. Este necesar să contactaţi reprezentantul BASF pentru a beneficia de această ofertă.

Vizualizat: 1067 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Recoltat de grau pe coline cu combina Massey Ferguson 7360 PLI si Colina Harvesting

Recoltat de grau pe coline cu combina Massey Ferguson 7360 PLI si Colina Harvesting

#colinaharavesting #masseyferguson #MF7360PLI #combinaMF

Combina aparţine firmei Colina Harvesting, specializată în activităţi de recoltat şi fondată în 2019 de către Ionuţ Socaciu și Grațian Ştefănuţ. Combina Massey Ferguson Beta 7360 PLI a fost prima mare achiziţie a companiei. „Ne-am bazat mult pe nevoile fermierilor, de aceea am și ales o combină de recoltat performantă, de pantă, fiindcă zona unde activăm noi şi, în special, județul Cluj este o zonă de deal/colină - de aceea şi firma se numește Colina - de la zona unde activăm și Harvesting/recoltat", ne-a declarat Ionuţ Socaciu.

Massey Ferguson Beta 7360 PLI este pregătită pentru lucru în pantă şi dispune de un sistem de reglare şi "orizontalizare" automată electro-hidraulică până la: 20% transversal, 30% longitudinal ascendent şi 10% longitudinal descendent. Deşi headerul PowerFlow de 5,6 m poate fi considerat mic, pentru zona de deal este suficient. Sistemul de alimentare PowerFlow cu benzi transportoare nu lasă materialul să se adune la cuţite şi îl dirijează spre melc, care îl conduce la pick-up şi în aparatul de treierat.

Cabina SKYLINE cu încălzire şi aer conditionat, scaun operator Maximo Evolution cu suspensie pneumatică, cotieră şi joystick multifuncțional PowerGrip şi computer de bord Tech Touch oferă confort şi condiţii ideale de lucru. „Nu am avut niciodată probleme, doar reviziile și întreţinerea curentă. Nu avem angajați, lucrăm doar noi şi o îngrijim bine... trebuie să fii atent, să ai ureche muzicală. Întreținerea nu este costisitoare, facem de 2 ori/an revizie capitală (filtre de aer, uleiul de motor, ulei grupuri, ulei hidraulic) și întreținerea zilnică în campanie - în fiecare dimineață combina este «suflată» şi gresată", precizează Ionuţ Socaciu.

Află detalii despre oferta de utilaje Tehnodiesel de la reprezentanții companiei.• Dudeștii Noi, jud. Timiș - tel. 0256378003• Bonțida, jud. Cluj - tel. 0373 550 105

NHR Agropartners - soluţii pentru viticultură Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta

Bancul zilei

În trafic

În trafic
Un tip care dorea să îşi vândă maşina, îşi scrie pe o hârtie numărul de telefon şi îl lipeşte pe geamul din spate al maşinii. Detalii